vlazy

Přehled odpovědí

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na téma: WordPress na WEDOSu a adresa stránky #29208

    vlazy
    Participant

    Landsman:
    Děkuji za odpověď. Problém už mám vyřešený. Chtěl jsem to tu napsat, ale příspěvek se neznámo proč nevložil. Snad nyní se to povede a tento příspěvek se vloží.
    Na stránkách WEDOSu jsem našel tento návod který mi pomohl můj problém s adresou stránky vyřešit. Z toho vyplývá, že u WEDOSu WordPress asi v některých případech dělá problém s adresou stránky který se dá vyřešit změnou URL adresy v databázi.
    Ten WordPress mám nainstalovaný v adresáři www/domains/neco.domena.xx.
    Příliš nechápu jak je to myslené s tím .htacces, Který .htacces bych si měl upravit, ten ve složce s WirdPressem nebo nějaký jiný? Proč je v tom .htacces “/sperkyzlatnictvi/ftp/”? Proč to upravovat když mi to už nyní funguje tak jak má?
    U WEDOSu mám v úmyslu možná ještě provozovat na subdoménách i některé další RS (asi také WordPress) a tak bych byl rád kdyby mi to fungovalo bez problémů.

    odpověď na téma: WordPress na WEDOSu a adresa stránky #29197

    vlazy
    Participant

    Problém se zobrazováním adresy stránky mám vyřešený. Řešení jsem našel na stránkách WEDOSu kde je tento návod který mi pomohl můj problém s adresou stránky vyřešit. Z toho vyplývá, že u WEDOSu WordPress asi v některých případech dělá problém s adresou stránky který se dá vyřešit.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

WordPress – novinky, návody a zajímavosti