stegr86

Přehled odpovědí

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (z celkem 9)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na téma: Přihlášení k MYSQL, FTP #34566

    stegr86
    Participant

    Teď jsem přes ftp stáhl z forpsi svoji www složku. Je to divné. Už je to dávno, co jsem dělal instalaci a koukal do databází, ale ve svých záznamech mám samostatně loginy i přístupová hesla do forpsi (mysql, ftp) i do wp a mám dojem, že jsem koukal do databáze i přes wordpress, ale je možné, že si to špatně vybavuji.
    Zatím díky.

    odpověď na téma: Přihlášení k MYSQL, FTP #34564

    stegr86
    Participant

    Tak jsem si pro ověření nechal poslat heslo z forpsi do mysql, ale je to stejné, co na portálu forpsi používám a funguje. Na portálu wordpress se dostanu jen na web, ale do mysql už ne. Nechce se mi absolvovat celý proces instalace znovu, nehledě na to, že bych asi přišel o vše na webu. Myslel jsem, jestli není něco podobného na portálu wordpressu jako je u forpsi, zaslání nebo změna hesla přes administrátora wordpress.

    odpověď na téma: Přihlášení k MYSQL, FTP #34563

    stegr86
    Participant

    Díky zkusím to. Co mám nějaké staré wp-config.php, tak v jednom je něco úplně mimo a v druhém jsou údaje, které mi teď ale nefungují. Nevím, jak budou fungovat změny na forpsi. Tam se do mysql dostanu. Jestli to změní heslo jen pro forpsi, tak mi to nepomůže. Do wp mysql jsem měl jiné.

    odpověď na téma: Krátké rolovací menu #31860

    stegr86
    Participant

    Děkuji za radu, je to na mně trochu moc, takže mi to bude trvat déle, než se ozvu, jak jsem uspěl. Koukal jsem na ty stránky o instalaci pluginu, tak se tím proberu. Angličtina není problém, spíš porozumění samotné problematice.
    Tak zatím.

    odpověď na téma: Krátké rolovací menu #31855

    stegr86
    Participant

    Děkuji. Tento problém jsem již vyřešil jinak, umístěním různých navzájem provázaných hypertextových linků a zatím to vypadá funkčně.
    Teď zas řeším, že se mi někam ztratilo pole pro vložení komentářů na Blogu-stránka s příspěvky. Nějak to vyřeším.
    Chci se zeptat,asi není možné mít dvě stránky s příspěvky jakoby pro jiná
    temata blogu. Jestli to chápu dobře tak v šabloně je napevno nastaveno, že je jedna úvodní stránka a jedna stránka s příspěvky.

    odpověď na téma: Krátké rolovací menu #31840

    stegr86
    Participant

    Teď na to koukám, ale když vytvořím příspěvek s celým receptem, bude to zase v blogu, jak jsem to na začátku měl a tím se ten blog hrozně znepřehlednil, nebo se dají nově vytvořené příspěvky uložit ještě jinam než do blogu?

    odpověď na téma: Krátké rolovací menu #31837

    stegr86
    Participant

    Díky, teprve s tím začínám a tak jsem tam plnil vše, co jsem měl na webnode.
    Nejdříve jsem to měl v příspěvcích blogu, ale to bylo ještě horší, tak jsem pro každý recept vytvořil stránku. Zkusím tedy vymyslet, jak to udělat lépe. Vašemu návrhu úplně nerozumím, ale prokoušu se tím.

    odpověď na téma: Krátké rolovací menu #31835

    stegr86
    Participant

    Teď jsem koukal na své stránky z jiného PC, kde mám nastavené jiné měřítko zobrazení a tam jsem rolovací seznam viděl celý, ale to problém neřeší, protože když předpokládám, že se seznam bude prodlužovat, tak stále zmenšovat měřítko zobrazení nejde,to bych nic neviděl.

    odpověď na téma: Krátké rolovací menu #31834

    stegr86
    Participant

    moje stránky jsou http://www.greno-stefan.cz.
    Dík.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (z celkem 9)

WordPress – novinky, návody a zajímavosti