sklo

Přehled odpovědí

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na téma: cizí hypertextové odkazy na našich stránkách #11582

    sklo
    Participant

    No, uvažovala jsem, že se přesunu z estránek. Ale nejsem si jistá. Na nich se pracuje poměrně dobře, neměla jsem dosud problémy, že by neumožňovaly funkce, které chci, jako jsem viděla tady (embed, iframe apod.) Nejsou tam možnosti stahovat pluginy jako tady, ale ty funkce, co nabízejí, jsou hodně dobré. Také mám pocit, že jsou velmi dobře chráněné a je v nich možnost zálohovat.Ovšem na druhé straně se návštěvníci nemohou registrovat, a to bych ráda, šablony mají danou stejnou šířku a podobný design. No, tak zvažuju pro a proti. Tady se mi líbí možnost více menu, i drobné zásahy do HTML. Ta reklama je mrzutá, ale stejně bych zveřejňovala až po zaplacení – bylo to takové nepříjemné překvapení, které jsem při registraci přehlédla. Pořád ovšem nejsem rozhodnutá, vyhovovala by mi tak kombinace obou :-D. Ale děkuji za odpověď.

    odpověď na téma: tvorba fotogalerie #15615

    sklo
    Participant

    Dík, prohlídla jsem si to. Ale tam je nahrávka z Youtube, umí i prezentaci bez toho?

    odpověď na téma: cizí hypertextové odkazy na našich stránkách #11580

    sklo
    Participant

    Mám podobný problém. Najednou se mi začaly objevovat odkazy na cizí stránky. Mimoto to zmizelo z editoru tlačítko na vložení odkazu – tedy je tam, ale šedé, nefunkční. DOle pod stránkami se měla objevovat reklama, ta tam ovšem není (ta by nevadila). Pokud tedy Endora změnila způsob reklamy, aniž by na to upozornila, není to moc fér.

    Doplnění:

    Jedna stránka, kterou jsem vkládala jako první (předevčírem), je čistá a pod ní se objevuje tohle

    “Reklamu na tomto hostingu zajišťuje Business Factory – internetová reklama a pokročilý internetový marketing!”

    U těch napadnutých (ze dneška) už není dole nic….

    Další doplnění:

    Na stránkách v odkazu z minulého příspěvku jsem si našla, že to má Endora v podmínkách, když tedy najde nějaké vhodné klíčové slovo. Což je docela mrzuté, k mým stránkám se odkazy na nábytek nebo sexuální rady opravdu nehodí. Chtěla jsem přesunout stránky z jiného hostingu, ale protože zatím nevím, zda zde dokážu uveřejnit všechno, co potřebuju, moc se mi do placení nechce, když je mám navíc zaplacené jinde. Jaké máte zkušenosti vy?

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

WordPress – novinky, návody a zajímavosti