PW

Přehled odpovědí

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na téma: Některé komentáře se neuloží #7350

    PW
    Participant

    Zkusím někoho “donutit”, aby mi popsal přesně co a jak, v podstatě je to i někdo, kdo poslal komentář bez problému a příští komentář už mu to nevzalo a ve spamu ani nikde jinde to není. Hostingem to asi nebude, paměti je dost a přetíženost serveru také není…spíš to asi bude něco v systému, jenom nemůžu přijít na to, kde je zakopaný pes, jestli u mě, nebo něco ve scriptu ostatních.

    Ještě jsem teď přehodila šablonu, ale problém stejný. Poslala jsem vám email. Děkuji.

    odpověď na téma: Některé komentáře se neuloží #7348

    PW
    Participant

    Stává se to nepřihlášeným čtenářům, na zanechání komentáře není nutná registrace, jen vyplnit email a jméno a poslat komentář. Chyba se žádná neozbrazuje,ale prostě se ten komentář neuloží-neobjeví.

    Když jsem přihlášená jako admin-bloger, tak mi to samozřejmě můj komentář vezme. Zkoušela jsem to z různých počítačů jako čtenář, fungovalo mi to. Nemůžu se teda dopracovat k tomu, proč a jak to nebere komentáře některých lidí, někdy ano a někdy ne. Pluginy používám na SPAM, Akismet, Subscribe to Comments.Šablonu používám už nějaký ten měsíc stejnou, ale řekla bych, že tohle začal být problém po upgrade na Cz 3.0.1., předtím to šlo v pohodě.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

WordPress – novinky, návody a zajímavosti