Některé komentáře se neuloží

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Čeština pro WordPress Některé komentáře se neuloží

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  PW a poslední změna je stará 13 let, 5 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #748

    PW
    Participant

    Dobrý den, ráda bych se zeptala na nějaké řešení ohledně komentářů, spousta lidí si stěžuje, že napsali komentář a neuložil se. Jejich komentář pak není ani ve spamu ani nikde jinde určený ke schválení. Mám český wordpress 3.0.1.

    Setkal se s tím někdo? Prosím o nějaké nápady co s tím. Děkuji všem.

    #7347

    admin
    Keymaster
    Web

    Používáte nějaký plugin (zejména pro komentáře nebo antispam)? Stává se to přihlášeným uživatelům nebo nepřihlášeným? Píše to uživatelům nějakou chybu? Takové problémy se těžko odhalují, chtělo by to prozkoumat šablonu a vyzkoušet různé postupy, abyste se dopracovala k tomu, že vám komentář nepůjde vložit – potom se dá hledat nějaké řešení… Pokud problémy přetrvávají, obraťte se prosím na email pavelevap@separatista.net (rovnou s přihlašovacími údaji k WordPressu).

    #7348

    PW
    Participant

    Stává se to nepřihlášeným čtenářům, na zanechání komentáře není nutná registrace, jen vyplnit email a jméno a poslat komentář. Chyba se žádná neozbrazuje,ale prostě se ten komentář neuloží-neobjeví.

    Když jsem přihlášená jako admin-bloger, tak mi to samozřejmě můj komentář vezme. Zkoušela jsem to z různých počítačů jako čtenář, fungovalo mi to. Nemůžu se teda dopracovat k tomu, proč a jak to nebere komentáře některých lidí, někdy ano a někdy ne. Pluginy používám na SPAM, Akismet, Subscribe to Comments.Šablonu používám už nějaký ten měsíc stejnou, ale řekla bych, že tohle začal být problém po upgrade na Cz 3.0.1., předtím to šlo v pohodě.

    #7349

    admin
    Keymaster
    Web

    Je to podivné, nemůžete “donutit” někoho komu to nešlo, aby popsal podrobnosti (prohlížeč, co a jak zadával)? Pokud vám to jako nepřihlášenému čtenáři funguje, tak to vypadá spíše jako nějaký problém na straně uživatelů (možná nějaký Javascript), těžko říci bez konkrétní URL webu. Ještě by to mohlo být třeba hostingem (nějaké přetížení databáze, nedostatek memory_limitu)… Zatím mě nic víc nenapadá…

    #7350

    PW
    Participant

    Zkusím někoho “donutit”, aby mi popsal přesně co a jak, v podstatě je to i někdo, kdo poslal komentář bez problému a příští komentář už mu to nevzalo a ve spamu ani nikde jinde to není. Hostingem to asi nebude, paměti je dost a přetíženost serveru také není…spíš to asi bude něco v systému, jenom nemůžu přijít na to, kde je zakopaný pes, jestli u mě, nebo něco ve scriptu ostatních.

    Ještě jsem teď přehodila šablonu, ale problém stejný. Poslala jsem vám email. Děkuji.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti