pospech

Přehled odpovědí

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na téma: Titulní stránka #11520

    pospech
    Participant
    Web

    Opravdu moc děkuji za podporu. Díky návodu mám již administrátorský přístup a problém je vyřešen. Již mohu editovat titulní stránku. Mám jenom poslední dotaz. Nastavil jsem statickou stránku, která lze jednoduše editovat, nicméně jen nevím, kde najdu ty nejnovější příspěvky. Jedná se mi tedy o ten hlavní text: Vítejte na naší internetové prezentaci atd. Předem děkuji za odpověď, snad to už bude z mojí strany vše.

    odpověď na téma: Titulní stránka #11518

    pospech
    Participant
    Web

    Hmm..tak nemám administrátorská práva. Dnes mi ve škole řekli, že to má nějaký člověk, který to před lety dělal a nyní jeho tel. číslo neexistuje. Je nějaká možnost jeji získat někde?..každopádně moc děkuji za rady.

    odpověď na téma: Titulní stránka #11516

    pospech
    Participant
    Web

    Děkuji za odpověď, nicméně…nemohu nikde najít ani položku nastavení. Není možné, že nejsem přihlášen jako administrator?..tedy existuje více účtů přihlašovacích?..mám zde pouze nástroje, ve kterých nic moc není. Každopádně používám verzi 2.7.1 a hlásí mi to, že je možná verze 3.3.2, ale nevím, kde bych mohl upgradovat..případně, jestli je to bezpečné pro chod stránek.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

WordPress – novinky, návody a zajímavosti