ndiver.cz

Přehled odpovědí

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky

  • ndiver.cz
    Participant
    Web

    Jen doplním (víceméně náhodné) zjištění – Simple Upcomming Events funguje tak, že pokud pod článkem definuju více hodnot pro DATE, zobrazí se odkaz v seznamu akcí pro každý datum sólo viz. ndiver.cz


    ndiver.cz
    Participant
    Web

    Ono to stejně asi budu muset časem přehodnotit, protože když to bude třeba článek s upozorněním na putovní přednášku v různých městech, tak pak vznikne jeden článek, ale potřebuju aby se ve widgetu opakovalo upozornění x krát a to už fakt bude potřeba nějaký robustnější kalendářový plugin a holt se smířím s tím, že budu mít články a akce a ty pak vzájemně provazovat.


    ndiver.cz
    Participant
    Web

    O aktualizace pluginu v tuto chvíli strach nemám. Pokud se dostal do stavu, který autorovi vyhovuje (a mně koneckonců také), tak není důvod.

    Vlastním typům obsahu se bráním proto, že je teď nepotřebuju a vlastně ani nevím jak bych je pak do dostal do výpisu na konkrétní stránku spolu s ostatními články a potažmo pak samostatně do widgetu. Je pravděpodobné, že práce s objevováním možností WP by se mi mohla v budoucnu vrátit, ale teď na to prostě nemám čas :-/

    BTW. WP fakt neznám, ndiver.cz vznikl jako experiment při zkoumání možností několika CMS a teď už se mi to nechce přehazovat na Drupal, který jinak používám. Kdybych o WP věděl víc, možná bych se občas netloukl do hlavy, že jsem nezůstal u Drupalu, kde vím jak co udělat ;)


    ndiver.cz
    Participant
    Web

    Taxi odpovím sám: http://wordpress.org/extend/plugins/simple-upcoming-events/ dělá téměř to co potřebuju (jen neumožňuje zadat termín konce akce) a funguje tak, jak jsem popsal v příkladu (pod článkem přidám nové pole a vyplním datum).

    Výsledek je na http://www.ndiver.cz v levém sloupci jako “Pozvánky” (lehce upravené, tak aby se nezobrazoval datum akce dokud se nenajede myší na odkaz).

    odpověď na téma: diakritika v RSS a windovs-1250 #7574

    ndiver.cz
    Participant
    Web

    rubik: můžu někde vidět výsledek vložení RSS z blueboardu v praxi? Jde mi o to, jak to pak zapadne do celkového vzhledu webu (přeci jen řešení přes goolge reader generuje nový RSS/atom kanál, který lze načíst do WP a nevkládám pak do webu cizí grafické prvky a navíc pro mě je výhodné, že můžu (ale nemusím) v readeru agregovat RSS z více různých zdrojů s různým kódováním a výsledek je zas jedno URL, se kterým pak pracuju ve WP)

    lada: zjednodušeně je to takto – vezmeš RSS zdroje (třeba ihned.cz), uložíš si ho do readeru v google (musíš být přihlášený). Google mu přiřadí vlastní URL pro RSS, který pak použiješ ve WP.

    odpověď na téma: diakritika v RSS a windovs-1250 #7566

    ndiver.cz
    Participant
    Web

    Ahoj, vyřešil jsem to tak, že RSS zdrojů hážu do Readeru od Google (http://www.google.com/reader), ten se s různými kódováními popasuje bez problémů a pak do WP používám zpracované RSS zdroje z Readeru. Pracné, vyžaduje účet u Google, ale lepší než čekat. Výsledek je vidět na http://www.ndiver.cz.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

WordPress – novinky, návody a zajímavosti