Mize

Přehled odpovědí

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na téma: Přestal fungovat editor příspěvků #34238

    Mize
    Participant

    Omlouvám se, že nereaguji dost rychle, ale totálně nestíhám v práci… Bohužel, problém jsme nevyřešil. Ikdyž jsme povypínal všechny pluginy a nahrál podle rady výše šablonu Twenty Seventeen. Problém přetrvává, chyba je tedy nejspíše skutečně v tom pluginu NextGEN Gallery a to i přes několik dalších aktualizací. Dokonce jsem zkusil i vlastní web WordPressu aktualizovat anglickou verzí, ale opět bez výsledku. Zdá se, že budu muset zrušit plugin NextGEN Gallery… Nebo, zda někdo jiný najde řešení…???

    odpověď na téma: Přestal fungovat editor příspěvků #33718

    Mize
    Participant

    Měl jste pravdu. Po vypnutí pluginu NextGEN Gallery Verze 2.2.14 už to funguje.
    Pokud vypnu plugin mohu napsat příspěvky, ale nefungují pochpitelně ty galerie… Po uložení příspěvku, opět zapnu plugin a galerie fungují (editor zase ne). Takže provizorně vyřešeno, děkuji za pomoc. Ale co teď s tím dále? Mám už tam cca 60 gelarií obrázků… rád bych plugin používal dál. dá se to nějak řešit?

    Děkuji.

    odpověď na téma: Přestal fungovat editor příspěvků #33702

    Mize
    Participant

    na druhém webu WP nemám ten problém, přestože jsou stejné aktualizace. jen na bezproblémovém webu mám naistalován plugin TinyMCE Advanced. Zkusil jsme jej tedy nainstalovat i na postižený web, ale přestože jsem jej nakonfiguroval a uložil nastavení vůbec se v editoru neobjeví. Ikdyž jsem jej dal jako hlavní editor Wp… Zkrátka ho to tam nedovolí dát…
    Díky za pomoc.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

WordPress – novinky, návody a zajímavosti