Mezotar

Přehled odpovědí

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na téma: Problém se sliderem #13769

    Mezotar
    Participant
    Web

    Dobrý den,

    šablonu jsem myslím stáhl zde:

    http://www.wpbag.com/premium-themes/themeforest/dilapidated-%E2%80%93-blog-cms-grunge-wordpress-theme

    a jak je možné vidět úplně dole v zápatí, zřejmě pochází z “Free WordPress Themes” (avšak když jsem ho tam teď zkoušel najít, tak jsem neuspěl, takže tam je tam možná pod jiným jménem).

    Jinak, o historii této šablony vím a vzhledem k ní jsem si taky vůbec dovolil jí použít. Co se týče chyb, zatím se žádné neprojevily. Ono, původní slider fungoval tak, jak měl, takže v tom já indikaci problémů nevidím. Akorát mi to tak vůbec nevyhovovalo.

    Tou prací počítače jsem skutečně myslel práci CPU. Bylo slyšet, že se snaží onen obrázek pořád měnit. Změnil jsem ale časovou prodlevu mezi jednotlivými obrázky a kupovidu tento problém vymizel, takže už jsem plně spokojený. A používat jeden obrázek ve slideru má smysl v tom, že můžu kdykoliv nějaký obrázek přidat a vytvořit slide, aniž bych musel chodit do editoru a něco tam pořád upravovat :). Jinak ano, změna byla provedena přesně ve vámi uváděné lokaci.

    Jinak, jsem začínající producent a přišlo mi vhodné mít ze začátku “něco takového”, v blízké budoucnosti určitě přejdu na placenou šablonu s podporou, např. Music Pro, aby web vypadal “profesionálnějši” :)

    Každopádně děkuji za reakci

    odpověď na téma: Problém se sliderem #13767

    Mezotar
    Participant
    Web

    Ok, tak už jsem to vyřešil. Bylo jen potřeba jít do editoru pluginu a nastavit margin na auto a padding na 20px.

    odpověď na téma: Problém se sliderem #13766

    Mezotar
    Participant
    Web

    Dobrý den,

    děkuji za reakci. Udělal jsem přesně to, že jsem místo defaultního slideru použil Content slider a skutečně již můžu přidávat vlastní obrázky. Jen tam je menší problém s centralizací (chtěl bych ten obrázek/konteiner mít pár pixelů pod menu a samozřejmě o něco více pixelů posunout doprava. Na to ale ještě nemůžu přijít, takže bych uvítal radu. Mimochodem, aktivační tag Content slideru, který jsem vložil na místo smazaného kódu předchozího slideru jsem získal jen náhodou z jednoho youtube videa, čímž chci říct, že pokud bych chtěl vyzkoušet jiný slider – např. ten Nivo, tak bych s tím vložením do šablony potřeboval poradit. Je fakt, že mi u současného slideru vadí, že když tam nechám jen jeden obrázek, slyším, že počítač pořád pracuje (vlastně jaksi podivně moc) – tedy že se snaží pořád rotovat, místo aby se funkce “slide” tímto vypnula (slyšel jsem, že tomu tak u různých sliderů je).

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

WordPress – novinky, návody a zajímavosti