kyklop

Přehled odpovědí

Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 1. až 14. (z celkem 14)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na téma: https problém – homepage se nezobrazí správně #34817

    kyklop
    Participant

    Dobrý den,
    máte pravdu, už mi to také nabíhá v pořádku. Díky Vám za rady.
    Pěkný den

    odpověď na téma: https problém – homepage se nezobrazí správně #34814

    kyklop
    Participant

    Dobrý den,
    přesměrování jsem dělal pomocí pluginu Velvet Blues, který zmiňujete a šlo to v pořádku. Delší dobu jsem na webu nedělal žádné úpravy a všiml si toho problému až teď.

    Zaráží mě, že na podstránkách to funguje všechno v pořádku. Ten problém se prostě objevuje jen na homepage, která si zřejmě správně nenačte CSS soubory atd.

    Nechápu ale proč. Zkoušel jsem to všechno ještě jednou prohnat Velvet Blues pluginem, ale nepomohlo to.

    Pokud nebude zbytí, asi se pustím i do ruční úpravy databáze, jak jste psal, ale moc se mi nechce, nejsem si jistý v kramflecích.

    Díky

    odpověď na téma: All-in-One Event Calendar změna URL #34692

    kyklop
    Participant

    Dobrý den,
    ano, už to vypadá v pořádku. Moc děkuji.

    odpověď na téma: child-theme zmizela #31993

    kyklop
    Participant

    Taky nevím, jak je možné, že to fungovalo. Odvozenou šablonu jsem vytvořil pomocí pluginu Child Theme Creator by Orbisius a od té doby jsem na nic nešáhl, až dnes, když jsem to přehodil z child na originální, tak najednou zmizela.

    Divné, ale jsem moc rád, že to zase funguje. Udělali jste mi radost :-)

    odpověď na téma: child-theme zmizela #31989

    kyklop
    Participant

    Tak opravdu. Pomohlo přidat do hlavičky “template:hueman” a vše již funguje jak má.

    Ještě jednou děkuji Vám oběma.

    odpověď na téma: child-theme zmizela #31987

    kyklop
    Participant

    Aha, děkuji. Pokusím se to opravit. Bylo mi divné, že jsem prakticky po tom, co jsem child-theme vytvořil, hlavičku neměnil, nic s ní nedělal a celou dobu to fungovalo.

    odpověď na téma: child-theme zmizela #31982

    kyklop
    Participant

    Tak tedy ještě jednou..

    Attachments:
    1. hueman-child.zip
    odpověď na téma: child-theme zmizela #31977

    kyklop
    Participant

    Ups, tak zabalený soubor sem nejde nahrát ..

    odpověď na téma: child-theme zmizela #31976

    kyklop
    Participant

    Dobrý den,

    soubor functions.php tam stále je, v hlavičku v souboru style.css jsem za celou dobu neměnil. Přikládám zabalenou odvozenou šablonu.

    Děkuji moc

    odpověď na téma: Problém s načítáním stránky – neexistující sobor #31289

    kyklop
    Participant

    Opravdu by někdo neporadil? Zkoušel jsem hledat všude možně, bohužel marně.

    odpověď na téma: Heureka affiliate: Vložení skriptu #30001

    kyklop
    Participant

    Opravdu by někdo neporadil prosím?

    odpověď na téma: Heureka affiliate: Vložení skriptu #29963

    kyklop
    Participant

    Napadlo mě použít nějaký plugin (nebo zde), který by místo HTML kodu vkládal jen shortcody, ale nevím, jestli by to pomohlo a hlavně nevím, jeslti je to nejlepší řešení. Ke každému produktu na Heurece se samozřejmě generuje jiný kod a mít potom 1000 shortcodu asi neni úplně nejlepší. (?)

    odpověď na téma: Heureka affiliate: Vložení skriptu #29962

    kyklop
    Participant

    Dobrý den, mám stejný problém, bohužel úprava functions.php nezabírá. V Heurece uvádějí, že je potřeba do článku vložit jejich odkaz na produkt a do patičky pak přidat jejich skript. Se skriptem problém není, ten je vložen a funguje snad správně. Problém je však se samotným kódem produktu, který potřebuji vložit do příspěku (článku).

    Kód, který potřebuji vložit do příspěvku je:

    <div class="heureka-affiliate-product" data-trixam-positionid="17724" data-trixam-productid="424220206" data-trixam-codetype="fullhtml" data-trixam-linktarget="blank">
    Aktuální cena <a data-trixam-databind="target: LinkTarget,href: ClickUrl" target="_blank" rel="nofollow" href="http://kopacky.heureka.cz/nike-tiempo-legend-vi-se-pirlo-edition-fg/" title="Nike Tiempo Legend VI SE Pirlo Edition FG">Nike Tiempo Legend VI SE Pirlo Edition FG</a> v českých e-shopech: <span data-trixam-databind="text: Product.PriceMinString"></span> Kč - <span data-trixam-databind="text: Product.PriceMaxString"></span> Kč (Zdroj: Heureka.cz, <span data-trixam-databind="text: EmissionDate"></span>)
    </div>

    ale když ho přes HTML do příspěvku vložím a uložím. WordPress si ho zdá se sám upraví a odstraní některé elementy, protože mi z toho nakonec vyleze:

    <div class="heureka-affiliate-product" data-trixam-positionid="17724" data-trixam-productid="424220206" data-trixam-codetype="fullhtml" data-trixam-linktarget="blank">Aktuální cena <a title="Nike Tiempo Legend VI SE Pirlo Edition FG" href="http://kopacky.heureka.cz/nike-tiempo-legend-vi-se-pirlo-edition-fg/" target="_blank" rel="nofollow" data-trixam-databind="target: LinkTarget,href: ClickUrl">Nike Tiempo Legend VI SE Pirlo Edition FG</a> v českých e-shopech: Kč - Kč (Zdroj: Heureka.cz, )</div>
    <div class="heureka-affiliate-product" data-trixam-positionid="17724" data-trixam-productid="424220206" data-trixam-codetype="fullhtml" data-trixam-linktarget="blank"></div>

    což očividně není to samé a prostě to ve výsledku nefunguje. Nevíte, prosím, jak to vyřešit? Jak to do příspěvku vložit, aniž by si to WP upravil?

    Díky

    odpověď na téma: Katalog na WP a 5000+ položek #28756

    kyklop
    Participant

    Děkuji za odpověď. Přemýšlel jsem buď jak píšete o woocommerce catalogu nebo jen čistě ecommerce catalogu od Implecode s tím, že bych si zkusil buď sám nebo si nechal doprogramovat od někoho šikovného pár změn dle vlastních představ. Jen než do toho vrazím nějaké peníze, chtěl bych se ubezpečit, že takové větší množství WP bez problémů pobere. Mimochodem, nemáte tip na nějaký šikovný plugin, který bych mohl použít k filtrování parametrů? Ještě jednou děkuji.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 1. až 14. (z celkem 14)

WordPress – novinky, návody a zajímavosti