Katalog na WP a 5000+ položek

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Projekty, akce, diskuze Katalog na WP a 5000+ položek

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  kyklop a poslední změna je stará 7 let, 7 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #28754

    kyklop
    Participant

    Ahoj,

    chtěl bych zkusit na WP vytvořit katalog s cca 5000 produkty. Celé by to mělo vypadat jako eshop, jen samozřejmě bez nákupního procesu. Zkrátka jen seznam produktů jako v eshopu a ke každému produktu stránka s detailem. Součástí by také mělo být filtrování podle parametrů, které budou u jednotlivých výrobků. Má cenu se do toho při takovém množství pouštět na WordPressu? Děkuji za rady.

    #28755

    admin
    Keymaster
    Web

    Ano, neviděl bych to jako problém. A docela bych uvítal, pokud se podělíte o použité řešení :-) Velmi jednoduché řešení je např. WooCommerce s pluginem pro vypnutí nákupního procesu (např. YITH WooCommerce Catalog Mode). Ale možností je mnoho, zejména pokud se na tom chcete učit programovat pro WordPress :-)

    #28756

    kyklop
    Participant

    Děkuji za odpověď. Přemýšlel jsem buď jak píšete o woocommerce catalogu nebo jen čistě ecommerce catalogu od Implecode s tím, že bych si zkusil buď sám nebo si nechal doprogramovat od někoho šikovného pár změn dle vlastních představ. Jen než do toho vrazím nějaké peníze, chtěl bych se ubezpečit, že takové větší množství WP bez problémů pobere. Mimochodem, nemáte tip na nějaký šikovný plugin, který bych mohl použít k filtrování parametrů? Ještě jednou děkuji.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti