Kric88

Přehled odpovědí

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na téma: bg color pro tabulku v šabloně Custmoizr #23628

    Kric88
    Participant

    Vyřešil jsem to pluginem Tablepress a mám mnohem inteligentnější tabulku :). Pokud by mi někdo poradil lepší plugin pro tabulky budu moc rád.

    odpověď na téma: Placená šablona z Themeforest #20975

    Kric88
    Participant

    Zdravím všechny,
    chtěl bych krátce sepsat pár mých postřehů ohledně této zakoupené šablony.
    Jelikož jsem poměrně začátečník, trochu jsem se bál instalace. I přesto, že výrobce k stránkám má podrobný tutorial, jak šablonu kompletně nainstalovat, pár potíží se objevilo záhy.
    Nejprve jsem pátral po informacích na internetu pak hodně zde na fóru separatista. Nakonec jsem se rozhodl “dotovat” toto fórum pár stokorunami a získat tak podpory od člověka, který wordpressu rozumí lépe než já. Tuto spolupráci si nemohu vynachválit, a i když jsem byl asi často náročný “klient”, vždy se mi dostalo rad, které mi pomohly.
    Šablona sama o sobě mne zaujala vzhledem, který je krásný, čistý a kompaktní. Největší obavu jsem měl z toho, že po instalaci na wordpress mi tam toho “hezkého” zůstane polovina. Naštěstí, díky tutorialu a spolupráci s podporou na separatistovi jsem to zvládl a web mi poměrně pěkně funguje. Téma má hodně funkcí, které nejsou ve wordpressu úplně obvyklé, tak často pátrám co kde upravit, ale už se s šablonou sžívám a přes počáteční rozpaky, jí mám už i rád :)
    Jinak pro ty kteří nikdy nic nekupovali přes themeforest. Také jsem před touto koupí byl v tomto ohledu nováčkem a upřímně jsem se trochu bál, jestli vše klapne. Stačilo trochu googlení a zjistil jsem, že není čeho se bát a že je themeforest naprosto bezpečný. Platit se dá i bez účtu na PayPal, přímo online platební kartou, což bylo příjemné. Myslím, že jsem platbu dělal asi ve 2:30 v noci a okamžitě jsem měl k dispozici šablonu ke stažení.

    Mé díky směřují tomuto fóru uživatelům zde a jeho adminovi.

    odpověď na téma: Placená šablona z Themeforest #20833

    Kric88
    Participant

    Já jsem to tam viděl, jen jsem prostě potřeboval nějaký ujištění od někoho zkušenějšího. Nechce se mi totiž zaplatit 48$ za něco co by pak nebylo podle mých představ. Každopádně děkuji za ujištění! Jdu to objednat :)

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

WordPress – novinky, návody a zajímavosti