Placená šablona z Themeforest

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Kric88 a poslední změna je stará 9 let, 5 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #20831

    Kric88
    Participant

    Ahoj všem, mám web o zdravé výživě a rozhodl jsem se ho posunout zase malinko dopředu koupí slušivé šablony. Kupuji šablonu vlastně poprvé, na předchozích mých webech, jsem vždycky používal free témata z wordpressu. Chtěl jsem se zeptat, jestli když koupím tuto šablonu: http://themeforest.net/item/diet-nutrition-health-centerwordpress-theme/full_screen_preview/5680382

    Jestli po instalaci bude fungovat vlastně přesně tak jak jí vidím v náhledu (samozřejmě kromě těch fotek). Ale jinak jestli bude šablona obsahovat ten pěkný Slider, jestli navigační menu bude mít ty pěkné ikonky – domeček, sluníčko, panáčky apod., jestli například v sekci Before/After se budou zobrazovat ty pěkné zkušenosti zobrazené v dlaždicovém uspořádání – také by mě zajímalo jak nahradím ty fotky těch lidí.

    No prostě vím, že je to obsáhlá otázka a omlouvám se za ní, ale nevím kam jinam se obrátit a separatista mi pomáhá už delší dobu nacházet potřebné informace.
    Děkuju předem za pomoc všem kdo se přidá do diskuze :)

    #20832

    mirekk
    Participant
    Web

    Na Envato tvůrci k šabloně uvádějí, že obsahuje vlastní menu s ikonami a:
    Předem nakonfigurované Page Layout:

      Úvodní stránka
      Dieta & Zdravá výživa služby
      Před / po
      Náš tým – Dietitians (s vlastním oblíbených)
      Recepty Book
      Kontaktní stránka
      Kde nás najdete
      Stránky
      Blog
      Firemní programy
      Ceny a programy

    (Nakopírováno z Envato, přeloženo strojem pana Googla)

    Takže by se dalo předpokládat, že na vaše otázky se dá odpovědět ANO :-)

    #20833

    Kric88
    Participant

    Já jsem to tam viděl, jen jsem prostě potřeboval nějaký ujištění od někoho zkušenějšího. Nechce se mi totiž zaplatit 48$ za něco co by pak nebylo podle mých představ. Každopádně děkuji za ujištění! Jdu to objednat :)

    #20835

    admin
    Keymaster
    Web

    Tak teď to bude mít mirekk na odpovědnost :-)

    Šablona Diet & Nutrition Health Center vypadá dobře, i když v komentářích uživatelé zmiňují nějaká problémy s nejnovějším WordPressem 4.0 (snad autor šablonu brzy aktualizuje). Zatím si ji pořídilo kolem 300 uživatelů, což sice není moc, ale hodnotí ji vcelku pozitivně…

    Většina prémiových šablon má také importní soubor s testovacími daty, kdy si můžete vytvořit téměř kopii toho, co se nabízí v demoverzi (ale pozor se spouštěním importního skriptu na ostré verzi webu). Takže stránky tam budou, slider a ikonky v menu určitě také, takže už jenom záleží na tom, jak dobře ji autoři naprogramovali (zda nebude třeba zpomalovat web nebo způsobovat nějaké jiné problémy). Ale to poznáte, až ji koupíte a vyzkoušíte :-)

    A dejte prosím vědět, jak to dopadlo…

    #20975

    Kric88
    Participant

    Zdravím všechny,
    chtěl bych krátce sepsat pár mých postřehů ohledně této zakoupené šablony.
    Jelikož jsem poměrně začátečník, trochu jsem se bál instalace. I přesto, že výrobce k stránkám má podrobný tutorial, jak šablonu kompletně nainstalovat, pár potíží se objevilo záhy.
    Nejprve jsem pátral po informacích na internetu pak hodně zde na fóru separatista. Nakonec jsem se rozhodl “dotovat” toto fórum pár stokorunami a získat tak podpory od člověka, který wordpressu rozumí lépe než já. Tuto spolupráci si nemohu vynachválit, a i když jsem byl asi často náročný “klient”, vždy se mi dostalo rad, které mi pomohly.
    Šablona sama o sobě mne zaujala vzhledem, který je krásný, čistý a kompaktní. Největší obavu jsem měl z toho, že po instalaci na wordpress mi tam toho “hezkého” zůstane polovina. Naštěstí, díky tutorialu a spolupráci s podporou na separatistovi jsem to zvládl a web mi poměrně pěkně funguje. Téma má hodně funkcí, které nejsou ve wordpressu úplně obvyklé, tak často pátrám co kde upravit, ale už se s šablonou sžívám a přes počáteční rozpaky, jí mám už i rád :)
    Jinak pro ty kteří nikdy nic nekupovali přes themeforest. Také jsem před touto koupí byl v tomto ohledu nováčkem a upřímně jsem se trochu bál, jestli vše klapne. Stačilo trochu googlení a zjistil jsem, že není čeho se bát a že je themeforest naprosto bezpečný. Platit se dá i bez účtu na PayPal, přímo online platební kartou, což bylo příjemné. Myslím, že jsem platbu dělal asi ve 2:30 v noci a okamžitě jsem měl k dispozici šablonu ke stažení.

    Mé díky směřují tomuto fóru uživatelům zde a jeho adminovi.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti