klara_k

Přehled odpovědí

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na téma: http chyba #29838

    klara_k
    Participant

    Problém je zřejmě skutečně ve velikosti souboru – nejde o data ale o rozměry, po konverzi fotek tak, aby delší strana byla pod 900 px nahrát jdou, DÍK!

    odpověď na téma: Frames #29837

    klara_k
    Participant

    ke změně nedošlo a problém trvá, i když kód vygeneruju z google formulářů znova a znova jej vložím.
    Jde o plugin MY CALENDAR – našla jsem v přehledu updates, že v jisté verzi udělali security fix, který zabraňuje vkládání frames jako obranu proti phishingu, naistalovala jsem WP ROLLBACK a až budu mít náladu a čas, zkusím to vrátit zpět.

    odpověď na téma: http chyba #29829

    klara_k
    Participant

    žádná souvislost neexistuje. jak jsem napsala: vzalo mi to ze série 12 fotek 3, které byly foceny ve stejný den, ve stejnou hodinu, stejným fotoaparátem, stejným objektivem, konvertovány ve stejné dávce na stejném počítači stejným softem jako těch 9, které to nevzalo… bez problému nahraju velké soubory starší, nenahraje mi mnohem menší soubor nový. Dnešní soubor vyfocený teď, před 15 minutami, to nahrálo, přímo z karty foťáku.
    Potřebné fotografie jsem v zoufalství nahrála tak, že jsem je otevřela v nějakém prohlížeči, uložila printscreen a nahrála ten. Jde jen o dokumentaci, ne o krásu. ALe nedává to logiku.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

WordPress – novinky, návody a zajímavosti