http chyba

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  klara_k a poslední změna je stará 7 let, 4 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #29826

    klara_k
    Participant

    Při nahrávání obrázků se mi objevuje hlášení http chyba.
    Objevovat se začalo bez předchozí změny v instalaci. Zkusila jsem aktualizaci WP a pluginů = bez změny.
    Chyba nereaguje na změnu velikosti souboru, ze 12 fotografií nahraných po sobě, vyexportovaných po sobě, nahraje třeba 5 a zbytek jen jako “duchy” nahraje jméno souboru, ale ne soubor.
    WP bez problémů dále soubory nahrává – zkusila jsem to na nějakých starších – jen nechce nahrát některé konkrétní, a to ani poté, co je přejmenuju, zmenším, přemístím v počítači… Prostě nechce nahrát některé konkrétní fotografie, přitom všechny jsou pořizované stejném fotoaparátem, exportované stejným Lightroomem… dokáže mi to někdo vysvětlit a hlavně poradit, co s tím?

    #29828

    admin
    Keymaster
    Web

    Nemohou být některé fotky třeba jen trochu větší než ostatní? Projděte prosím související témata, jestli tam nenarazíte na nějakou další souvislost…

    #29829

    klara_k
    Participant

    žádná souvislost neexistuje. jak jsem napsala: vzalo mi to ze série 12 fotek 3, které byly foceny ve stejný den, ve stejnou hodinu, stejným fotoaparátem, stejným objektivem, konvertovány ve stejné dávce na stejném počítači stejným softem jako těch 9, které to nevzalo… bez problému nahraju velké soubory starší, nenahraje mi mnohem menší soubor nový. Dnešní soubor vyfocený teď, před 15 minutami, to nahrálo, přímo z karty foťáku.
    Potřebné fotografie jsem v zoufalství nahrála tak, že jsem je otevřela v nějakém prohlížeči, uložila printscreen a nahrála ten. Jde jen o dokumentaci, ne o krásu. ALe nedává to logiku.

    #29830

    admin
    Keymaster
    Web

    Můžete nějakou fotku někam uložit a dát sem odkaz? Zkusil bych to nahrát u sebe, zda to půjde nebo ne…

    #29838

    klara_k
    Participant

    Problém je zřejmě skutečně ve velikosti souboru – nejde o data ale o rozměry, po konverzi fotek tak, aby delší strana byla pod 900 px nahrát jdou, DÍK!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti