Karel

Přehled odpovědí

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na téma: Slider a podobné #9308

    Karel
    Participant

    Mám vytvořené příspěvky, jeden v 12:04 – Úvod, 12:27 – Před zahájením práce s pumpičkou, než sem vložil include, tak takle seděli, když tam vložím include, tak se mi obrátí. Sám pořádně ani nevím čím to je. Zrušil sem include a je to v pohodě, hold budu muset nějak zprovoznit jinak Blurb, sice sem si stáhl nějaký plugin, který by měl umožnit, přehrání Blurb, ale nikde sem nenašel, kam to pořádně vložit nebo spíše jak to nastavit. Stáhl jsem si Blue Network Plugins, a když sem to ho dal jako aktivního, nic se mi neobjevilo .( tak bych řekl, že i přesto, že je u toho napsáno, že je kontabilní s verzí, tak bych řekl, že buď je chyba u mě, nebo je chyba někde opět zase u mě :) Děkuji za odpověď

    odpověď na téma: Slider a podobné #9306

    Karel
    Participant

    Include mi funguje… tak že se mi to tam ukáže, jak potřebuji… problém je ovšem v tom teď, že když tam vložím include, tak se mi příspěvky (kategorie-rubriky) seřadí uplně jinak. Předtím jsem měl normálně Úvod – Před zahájením práce s pumpičkou – … a po změně se mi to přehodilo na .. – Před zahájením práce s pumpičkou – Úvod. Koukal sem do nastavení, jestli tam není někde nějaké řazení, ale to jsem nenašel. I přesto, že mám Úvod na ID 1, Před zahájením práce s pumpičkou ID 2 – … Asi by pomohlo něco jako plugin nebo nastavení, které by umožňovalo řezení podle času vytvoření. Předem děkuji za odpověď.

    odpověď na téma: Slider a podobné #9304

    Karel
    Participant

    Blurb je přesné. Jak sem tak trochu experimentoval se šablonou tak jsem to našel. Moc děkuji za opodvěd. Teď jen nevím, kde zaktivním tento Blurb, stránka sice existuje, ale nevím jak ji spustit. Předem děkuji za odpověď.

    odpověď na téma: Slider a podobné #9302

    Karel
    Participant

    Dobrý den, předem děkuji za odpověď. Trochu jsem si pohrál se zdrojovím kódem a text se mi začal ukazovat bez obrázků, jak jsem potřeboval :) Nic méně bych měl ještě jeden dotázek, na uvedené stránce (šabloně) jsou pod slider nějaké nabídky. Potřeboval bych ještě jen vědět, přes co tyto nabídky mohu udělat. Předem děkuji.

    Odkaz na náhled: http://topwpthemes.com/zinfolio-wordpress-theme/

    odpověď na téma: Změna pozadí pro wp-login.php / wp-register.php #9278

    Karel
    Participant

    Dobrý den, děkuji moc za odpověď a vyřešeního mého malého technického problému. Dříve sem to již měnil ručně. Teď mi šlo spíše o to vyhnout se opětovnému ručnímu předělání. Ještě jednou moc děkuji.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

WordPress – novinky, návody a zajímavosti