jiritucek

Přehled odpovědí

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na téma: Nefunguje zobrazování obrázků #23659

    jiritucek
    Participant

    No já jsem tu šablonu nainstaloval zhruba před 4mi dny, ale všiml jsem si problému až dá se říct nyní…myslím si, že problém vzniknul hned při nainstalování šablony…bohužel tato šablona mi absolutně perfektně vyhovuje a těžko bych hledal nějakou náhradu, proto se snažím tady tento problém dat nějak do pořádku. Jak to myslíte znovu vygenerovat? Zkuste se na to prosím podívat, já vám budu k dispozici, jsem stále online, takže když cokoliv budete potřebovat za údaje, napiště, do pěti minut je vám pošlu. Přístupy do administrace jsem vám poslal, ještě pošlu přístupy do FTP.

    odpověď na téma: Nefunguje zobrazování obrázků #23657

    jiritucek
    Participant

    Jediné, co jsem v šabloně upravoval, byly anglické názvy a velikost sidebarů a hlavního panelu, nicméně jsem dnes nahradil původní soubory šablony těmi aktuálními a problém byl pořád stejný. Na email vám do minuty pošlu přihlašovací údaje.

    odpověď na téma: Nefunguje zobrazování obrázků #23655

    jiritucek
    Participant

    Je to možné vidět na webu skutecnosti.cz. Co se týká přístupů, určitě vám přístup poskytnu, pavelevap@separatista.net je mail přímo na vás?

    odpověď na téma: Nefunguje zobrazování obrázků #23653

    jiritucek
    Participant

    Hezké poledne, tak šablona nefunguje ani v původní podobě. Rozhodl jsem se, že tomu, kdo problém dokáže jako první vyřešit, pošlu na účet 1000 Kč. Díky moc!

    odpověď na téma: Pořadník stránek #23648

    jiritucek
    Participant

    Tak už mi s tím jeden moc šikovný pan pomohl. Napsal mi k tomu toto, tak to sem vložím, ať mají ostatní návod.

    Chvíli jsem po tom pátral, až mi vyšel soubor
    wp-content/themes/fastnews-light/library/templates/template-pagination.php,
    který všechna stránkování zařizuje funkcí paginate_links(). Pro odstranění
    hlavní stránky by stačilo přidat tam podmínku is_index() || is_home() a
    poupravit parametry funkce paginate_links().

    Udělal jsem to, i když tak prozaické to nebylo, protože šablona je tvořena
    jedním souborem, který si “vtahuje” další do sebe. Kdyby s tím něco bylo,
    napište

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)