Jarda100

Přehled odpovědí

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na téma: Dotaz-chráněná stránka heslem #35994

    Jarda100
    Participant

    Nic jiného jsem neudělal než to, co jsem již popsal. Jediné, co jsem si vyzkoušel, tak na svém domácím serveru, kde se seznamuji s vlastním provozem vše fungovalo ve všech prohlížečích. Tak mě to nějak vedlo k tomu, co jsem udělal. Nemám tolik detailních zkušeností, proto když nevím, se zeptám a hledám řešení. Vím, že jsou mnohdy situace, která se vymykají z logiky.

    odpověď na téma: Dotaz-chráněná stránka heslem #35991

    Jarda100
    Participant

    Hezký večer, když jsem dostal návod, kterým směrem hledat problém, dočetl jsem se, že WordPress samostatně cache neobsahuje a budete tedy potřebovat plugin. Tak jsem se dále začal zajímat, jaký plugin by byl vhodný a dostal jsem se k WP Super Cache. Tak jsem provedl instalaci a mom jsem nechal standardni nastavení. Ještě se seznámím s podrobnějším návodem jak tento plugin nastavit. To je všechno.

    odpověď na téma: Dotaz-chráněná stránka heslem #35984

    Jarda100
    Participant

    Hezký den, problém je vyřešen tím, že jsem nainstaloval plugin WP Super Cache. Ještě jednou díky všem a hlavně “Jakubovi”, který specifikoval místo, kde problém vzniká. Heslo na výše uvedeném odkazu jsem změnil. Jarda

    odpověď na téma: Dotaz-chráněná stránka heslem #35980

    Jarda100
    Participant

    Hezký večer, děkuji všem, kteří si našli čas a napsali komentář. Rovněž děkuji za nasměrování, kde hledat chybu. Zdraví Jarda

    odpověď na téma: Dotaz-chráněná stránka heslem #35967

    Jarda100
    Participant

    Dobrý den, přikládám odkaz, kde můžete vše vyzkoušet. https://www.ham-ok.cz/2018/06/18/investice/. Heslo k tomuto příspěvku je 123456. Web je zkušební, na kterém si mladí zkoušejí svoje znalosti. Já osobně jsem vyzkoušel všechno možné, co mě napadlo, ale výsledek je stále stejný. Všechno možné tím myslím např. od anonymního režimu v Chrome, odinstalací antiviru, nainstaloval jsem úplně čistý OS, na nic jsem nepřišel. Znovu jen připomínám, že v IE vše funguje jak má. Ostatní prohlížeče např. Opera, Mozilla, Chrome prostě tam přihlašování do chránění stránky nefunguje. Přeji hezký den..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

WordPress – novinky, návody a zajímavosti