JakubKarlicek

Přehled odpovědí

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na téma: Problémy po migraci webu v rámci jednoho hostingu #10070

    JakubKarlicek
    Participant

    Vyřešeno, napodruhé jsme hledal chybu na špatném místě. Zazlobilo ovládání nastavení hostingu, správa vše vyřešila, takže první rada viz výše byla stoprocentně správná. Ještě jednou děkuji!

    odpověď na téma: Problémy po migraci webu v rámci jednoho hostingu #10069

    JakubKarlicek
    Participant

    Tak zatím to nefunguje, jsme si jistý, že ht je tam, kde má být. Je zajímavé, že když si zvolím jako obsah indexu poslední příspěvky, normálně se mi zobrazí. Ale když se k nim chci dostat přes strukturu (dle trvalých odkazů), rozkliknout je, zobrazit konkrétní statické stránky, nefunguje prostě nic z toho. A nejde je zobrazit ani přístupem z editace stránky nebo editace příspěvku. Při vytvoření nové stránky/příspěvku/rubriky/štítku mi je vytvoří, ale pod odkazem, který sám vytvoří jej neumí najít. Přitom v databázi data jsou. Ověřoval jsem i obsah ht, mělo by být vše OK. Připadá mi, jako kdybych měl někde ne WP něco špatně nastavené, ale nevím co.

    odpověď na téma: Problémy po migraci webu v rámci jednoho hostingu #10068

    JakubKarlicek
    Participant

    Díky za tip, vypadá to, že to je přesně ten les, který jsem neviděl přes strom v mém oku :-) Kdybych to byl býval neřešil uprostřed noci, asi bych na takový drobný “detail” pamatoval. Hezké svátky přeji, určitě se ještě ozvu; minimálně bych se vám nějak alespoň symoblicky revanšoval. Ona taková zdánlivě triviální rada může člověku vylepšit svátky…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

WordPress – novinky, návody a zajímavosti