itemy.cz

Přehled odpovědí

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na téma: Heureka cz i sk na jednom webu #34754

    itemy.cz
    Participant

    To je možné, ale asi vyjímka potvrzuje pravidlo a nám to za dnešek spárovalo 10 produktů… Vše v češtině. (viz. screenshot)
    Hádám, že tedy popisek se může řešit v případě zakládání nového produktu.
    Bylo by tedy fajn, kdyby bylo možné zadat Slovenský popisek, kategorii a název. (vše pro jistotu, lépe se s tím pracuje)
    A ještě jeden dotaz bych měl k heuréce. Máte v plánu dodělávat ten TAG DELIVERY? Má jednu skvělou funkci navíc, oproti tomu statickému, co je v nastavení Heuréky. A to možnost přídání Zásilkovny/Zásliekovňi do možností dopravy. Když jí přidam do statických nastavení, nezobrazuje se.

    Attachments:
    odpověď na téma: Heureka cz i sk na jednom webu #34749

    itemy.cz
    Participant

    Řešíme zatím jen měny pluginem WooCommerce Currency Switcher. Ten umožňuje do URL přidat parametr currency s příslušnou měnou. U nás tedy voláme feed s parametrem: https://itemy.cz/?feed=heureka&currency=EUR pro Eura a https://itemy.cz/?feed=heureka&currency=CZK pro Koruny. Hádám, že podobně by to šlo udělat i s nějakým jazykovým pluginem, ale obávám se, že by to zrovna v tomto nijak nepomohlo, protože Heureka.sk nemusí mít kategorie 1:1 s Heureka.cz, co se týče názvů, případně stromu. Co se týče názvů produktů, tak tam už vůbec ne. Tam obě heuréky žijí vlastním životem. :)
    Ideální by (podle mě) bylo, kdyby bylo možné přidat Heureka.sk kategorii a Heureka.sk název produktu a loadovalo by se to podle nějakého parametru třeba ?feed=heurekask&currency=EUR nebo případně třetího ?feed=heureka&currency=EUR&site=heurekask.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

WordPress – novinky, návody a zajímavosti