Heureka cz i sk na jednom webu

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Heureka cz i sk na jednom webu

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  itemy.cz a poslední změna je stará 6 let, 2 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #34720

    itemy.cz
    Participant

    Dobry den,

    pouzivame Vas plugin a je fantasticky, diky za nej! Nicmene dostali jsme se ted do situace, kdy uplne nevime, jestli je dane nastaveni mozne.
    Chteli bychom vyuzivat feed na Heureku cz i sk zaroven. Vyresili jsme vse (vcetne meny), chybi nam vsak vyresit kategorie a sluzbu “overeno zakazniky”. Do pluginu nejdou zadat oba kody pro obe heureky naraz. Taktez nelze zadat dva nazvy kategorii (na Slovensku maji trochu jine).
    Napada Vas nejake reseni? Nebo by to vyzadovalo dodatecny development?

    Moc dekujem!

    #34748

    admin
    Keymaster
    Web

    Jakým způsobem máte nastavené odlišné jazyky a měny? Používáte WPML nebo nějaký podobný plugin? Zrovna to řeším s dalším uživatelem, třeba to dáme nějak dohromady…

    #34749

    itemy.cz
    Participant

    Řešíme zatím jen měny pluginem WooCommerce Currency Switcher. Ten umožňuje do URL přidat parametr currency s příslušnou měnou. U nás tedy voláme feed s parametrem: https://itemy.cz/?feed=heureka&currency=EUR pro Eura a https://itemy.cz/?feed=heureka&currency=CZK pro Koruny. Hádám, že podobně by to šlo udělat i s nějakým jazykovým pluginem, ale obávám se, že by to zrovna v tomto nijak nepomohlo, protože Heureka.sk nemusí mít kategorie 1:1 s Heureka.cz, co se týče názvů, případně stromu. Co se týče názvů produktů, tak tam už vůbec ne. Tam obě heuréky žijí vlastním životem. :)
    Ideální by (podle mě) bylo, kdyby bylo možné přidat Heureka.sk kategorii a Heureka.sk název produktu a loadovalo by se to podle nějakého parametru třeba ?feed=heurekask&currency=EUR nebo případně třetího ?feed=heureka&currency=EUR&site=heurekask.

    #34753

    admin
    Keymaster
    Web

    Podívám se na to, ale nebude problém také v tom, že se musí použít nějaký plugin pro více jazyků? Protože jinak bude mít třeba česká verze Heureky problém se slovenskými popisky a naopak (mají myslím v podmínkách, že na české verzi musíte mít české popisky)?

    #34754

    itemy.cz
    Participant

    To je možné, ale asi vyjímka potvrzuje pravidlo a nám to za dnešek spárovalo 10 produktů… Vše v češtině. (viz. screenshot)
    Hádám, že tedy popisek se může řešit v případě zakládání nového produktu.
    Bylo by tedy fajn, kdyby bylo možné zadat Slovenský popisek, kategorii a název. (vše pro jistotu, lépe se s tím pracuje)
    A ještě jeden dotaz bych měl k heuréce. Máte v plánu dodělávat ten TAG DELIVERY? Má jednu skvělou funkci navíc, oproti tomu statickému, co je v nastavení Heuréky. A to možnost přídání Zásilkovny/Zásliekovňi do možností dopravy. Když jí přidam do statických nastavení, nezobrazuje se.

    Attachments:
Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti