Hud1ai2

Přehled odpovědí

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na téma: přístup k ftp #32434

    Hud1ai2
    Participant

    Díky moc. Zkusím to. Už jsem to řešil s poskytovatelem včera. Sám jsem podle nějakého návodu na řešení toho problému našel radu, nastavit oprávnění pro soubory na 644 a adresáře 755. Poskytovatel ještě pro jistotu dal 777 na /www (což můžu vlastně přes FileZillu i sám) a pořád stejný :( Každopádně přes FileZillu nevím, jak zjistit vlastnická práva popř je změnit.

    Ještě mě napadlo, zda by nemohlo dělat problém následující. Protože se dělá nový web, je vše na prozatimní doméně /now.neco.cz a kořenová složka pro web není /www ale /neco.cz tak jestli není nějaký problém s cestama.

    odpověď na téma: přístup k ftp #32429

    Hud1ai2
    Participant

    K tomu jsem se přes všechny příspěvky a návody dostal postupně taky. Jen právě nevim, jak formulovat požadavek poskytovateli, aby věděl, co udělat. Na co/koho bych měl nechat ty práva přenastavit? Díky.

    odpověď na téma: přístup k ftp #32421

    Hud1ai2
    Participant

    Ahoj,
    mám úplně stejný problém. Hosting je u Miramo.cz a dnes celý den řeším tenhle problém. Ostatní weby mám u Wedosu, takže je tohle pro mě novinka. Neřeším to ale jen u ftp ale i u nahrávání pluginu z balíku, kdy mi vyskočí hláška, že nelze vytvořit adresář. Poskytovatel tvrdí, že hostuje další stránky používající WP a nikdo mu s tímhle nepsal. Takže nevím, jak teď problém vyřešit. Když pominu možnost převodu hostingu. Díky.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

WordPress – novinky, návody a zajímavosti