gignkiller

Přehled odpovědí

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (z celkem 8)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na téma: Správa obrázků ve WP #7975

    gignkiller
    Participant
    Web

    Máte pravdu, začíná to být zmatené. Abych to uvedl na pravou míru.

    Mám šablonu, která má pro stránky, nebo příspěvky v nastavení šablony charakterizované jako fotogalerie vytvořený design (rámování miniatur, orámování zvětšených obrázků s navigačními tlačítky a další designové prvky…). Pokud v této šabloně vytvořím galerii, provede se to pomocí WP origo galerie tak jak funguje bez použití pluginu.

    Ovšem pokud vložím více galerii na jednu stránku, obrázky se pomíchají, protože WP nemá žádný nástroj na to abych si mohl vybírat obrázky do jednotlivých galerii, přehledně se v nich pohyboval, natož si vytvářel vlastní složky s obrázky pro jednotlivé galerie.

    Když použiji plugin NextGEN Gallery, získám nástroj na správu obrázku, ale pokud vložím galerii na stránku ztratím designové prvky šablony, protože se mi zobrazí design NextGEN Gallery. A to i když vložím kód, který se používá podle návodu od tvůrce šablony pro vložení galerie do příspěvku. Z toho soudím, že pokud použiji plugin, finální galerie, kterou vidím online už není prvek šablony ale pluginu a z toho důvodu chybí orámování a tak dále.

    Chci zachovat designové prvky šablony a proto moje otázka zní: (cituji z prvního příspěvku) ,, nevíte jestli existuje nějaký plugin do WP na správu obrázku, nejlépe, aby mohly být obrázky ve složkách a dalo se jednotlivě vybírat obrázky pro vznikající galerie.,, Abych upřesnil, musí to být plugin, který bude opravdu jen spravovat jednotlivé soubory, ale nebude vytvářet vlastní galerie, které potom budou vidět na online stránce.

    Snažil jsem se to napsat co možná nejsrozumitelněji, pokud to tak není, tak už se tím nebudeme zabývat a směřujte svoje síly konstruktivnějším příspěvku na fóru.

    Každopádně děkuji za reakce na moje příspěvky.

    odpověď na téma: Permalinks – nastavení #8003

    gignkiller
    Participant
    Web

    I přes to děkuji, Kolikrát si člověk neví rady a je rád, že je někdo ochotný věnovat svůj čas a úsilí někomu jinému.

    odpověď na téma: Správa obrázků ve WP #7972

    gignkiller
    Participant
    Web

    Lukenzi, já jsem si manuál samozřejmě přečetl. Vím jak se ovládá a jak už jsem napsal v předchozích příspěvcích, plugin je to šikovný, jen mi u něj chybí práce se složkami, tak jako to má NextGEN Gallery.

    odpověď na téma: Správa obrázků ve WP #7970

    gignkiller
    Participant
    Web

    Šablonu můžete shlédnout na stránce http://www.servis-zahrad.cz/ . Mám manuál od tvůrce šablony ale je přistupný jen přes admin sekci. Takže pokud by se chtěl někdo podívat, tak mě kontaktujte na mail P.Viskot@seznam.cz a já Vám zašlu login a můžete se mrknout.

    odpověď na téma: Permalinks – nastavení #8000

    gignkiller
    Participant
    Web

    Problém vyřešen, nebyl na hostingu zapnutý mod_rewrite.

    odpověď na téma: Správa obrázků ve WP #7967

    gignkiller
    Participant
    Web

    Tak jsem nainstaloval File Gallery. Povedený plugin. Obsahuje spoustu užitečných funkcí a přehledně se v něm dají vybírat jednotlivé obrázky, které chcete do galerie zařadit, ovšem s mojí šablonou zřejmě nespolupracuje. Nicméně mohu doporučit.

    odpověď na téma: Správa obrázků ve WP #7966

    gignkiller
    Participant
    Web

    Bohužel jsem nenašel nic, co by spolupracovalo s tou moji šablonou, tváří se to že změny v galeriích se provedou ale ve finále nic.

    odpověď na téma: Problem s pluginem Unique layout options #7748

    gignkiller
    Participant
    Web

    Děkuji za odpověď, je to pirátská verze. Ještě jsem to teď podrobněji zkoumal a asi to vypadá, že to není kompletní. Řádky se mi taky nepodařily dohledat. Budu se jí muset vzdát. Dřívější problém jsem vyřešil dle tvé rady deaktivovat všechny pluginy a zase aktivovat (pro nezasvěcené se jednalo o problém s NextGEN Gallery – alba neodkazovaly na galerie). Napoprvé to bylo bez efektu, ale zkusil jsem to vícekrát a potom se to rozběhlo. Posílal jsem ti report na mail. Každopádně mi to zkrátilo život nejméně o dva roky :)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (z celkem 8)

WordPress – novinky, návody a zajímavosti