Genim

Přehled odpovědí

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky

  • Genim
    Participant

    Už jsem na to přišel , stránku mám zúženou.


    Genim
    Participant

    Má stránka je literarnisvet.cz . Aha, čili překopat layout (sic vůbec nevím, co to znamená), by znamenalo docela dosti složitostí, jež bych nezvládl. Nicméně budu muset šablonu změnit, na články (především kratší), které na stránce plánujeme, je to nevhodné mít takto širokou šablonou. Nevíte o nějaké podobné, ale která má možnost změnit šířku? Nebo aspoň změnit šířku článku po rozkliknutí (aby nebyl článek prostě od strany ke straně)?

    Děkuji Vám.


    Genim
    Participant

    Ano, už to jde, mockrát Vám děkuji. Ani jsem nemusel zadávat ID – nikde jsem to nenašel, ale systém si tam bez zadání ID zvolí sám nejnovější články.

    Vypadá, že se vyznáte, proto bych se ještě chtěl zeptat, jestli jde někde v nastavení změnit šířku šablony? Jelikož je od strany ke straně, tak je text takový ,,rozplizlý” – na jeden řádek se vejdou i 4 věty. Mám pěkné pozadí, takže i kdyby zprava a zleva byly okraje 4 cm, vypadalo by to dobře. Na netu jsem přečetl návody, že se to dá změnit, když někde zadám nějaký kód. Jenže vůbec nevím kam, a i když rozkliknu – vzhled- editor, tak tam mi vyjede spoustu textu, ale absolutně nevím, kde ten kód umístit.

    Velmi Vám děkuji za odpověď.


    Genim
    Participant

    Děkuji Vám za odpověď. Ad1) – nevím, zda jsou to kategorie či něco jiného, nicméně na šabloně v pravém sloupci jsou poslední příspěvky (pod nimi jsou i data) s obrázky. Toto bych potřeboval nastavit.

    Ad2) To jsem se špatně vyjádřil, chybí mi podmiňovací způsob, čili: po kliknutí na rubriku lifestyle, aby se nejdřív zobrazil nejnovější článek velký a ty další pod ním malé, po kliknutí na rubriku sport ať je opět nejnovější článek velký, ty další malé… Toto mi rovněž nejde nastavit.

    Děkuji za odpověď.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

WordPress – novinky, návody a zajímavosti