Fisek

Přehled odpovědí

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na téma: Prefix databáze #20021

    Fisek
    Participant

    No tak jsem požádal Wedos o obnovení ze zálohy, což technik udělal, vystavil fakturu na 605 Kč, ale web stále nefungoval. Když jsem mu jasně vysvětlil, že chci obnovit i databázi a chci, aby byl prostě web obnoven do stavu, kdy perfektně fungoval, do stavu, ze kterého mají zálohu, tak mi odpověděl, že vše obnovil a víc pro mě udělat nemůže. Takže jsem to musel řešit s odborníkem, kdo má na Wedos kontakty a musel si dupnout, aby to prostě obnovili pořádně. Konečně se k tomu dostal tzv. specialista Wedosu, který vše obnovil a web perfektně funguje. Tedy fungoval, alespoň do včerejška. Od dnešního rána to sotva… sotva jede.

    To je má zkušenost s perfektním týmem Wedosu, kterou bych nikomu nepřál.

    Ale hlavně, že to jede :-)

    odpověď na téma: Prefix databáze #20012

    Fisek
    Participant

    No tak jsem provedl tu instalaci WP a mám akorát čistý WP, nic víc. Přitom v FTP je vše tak, jak má být. Všechny pluginy atd. Tabulky mají všechny prefix, ale nechci do toho šťourat. Raději jsem požádal Wedos o obnovu ze zálohy, tak snad to pomůže. Pak dám vědět, jak to dopadlo. A děkuji za Vaši ochotu a pomoc. Opravdu si toho vážím.

    odpověď na téma: Prefix databáze #20008

    Fisek
    Participant

    Co kdybych ty tabulky ručně přejmenoval zpět? Zrovna se na ně dívám, ale nechci do toho zasahovat, abych opět něco nepokazil. Je možnost se s Vámi spojit například přes Skype? Potřebuji tzv. zachránit život a nevím na koho se mám obrátit. Provozuji totiž e-shop a mám tam rozpracované objednávky, takže to potřebuji zprovoznit co nejdříve.

    odpověď na téma: Prefix databáze #20007

    Fisek
    Participant

    Děkuji za tak rychlou odpověď. Nahodil jsem teda wp-config s upraveným prefixem zpět a strašně rád bych instalaci WP ignoroval, ale on mě nikam jinam nepustí. Ať zadám jakoukoliv adresu, vždy mě přesměruje na instalaci WP.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

WordPress – novinky, návody a zajímavosti