Eubie

Přehled odpovědí

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (z celkem 10)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na téma: Vzájemně se vylučující varianty produktů #30196

    Eubie
    Participant

    Dobrý den,

    no .. to byl příklad s tím stažením:) v praxi ta “metoda stažení” je něco, co silně ovlivňuje dál práci s tou konkrétní objednávkou – a já potřebuju aby si uživatel vybral, kterou variantu chce, a tu druhou aby si už pak nemohl objednat.

    Ano, chci aby si mohl zakoupit jen jednu variantu jednoho produktu. Rozvíjet to dál, že by si stejný produkt neměl být schopen koupit dokud má na daný produkt aktivní subscription, teď řešit nechci, chápu že tam budu potřebovat membership + subscriptions a do toho ještě nevidím:) ale třeba mi řeknete že to v kombinaci v membership+subs bude jednodušší než bez nich.

    Díky!
    Daniel

    odpověď na téma: Generování XML faktur #29864

    Eubie
    Participant

    Tak už jsem se k tomu dostal:)

    Vypadá to, že pomocí “WP All Exportu” to půjde dobře do CSV, odkud si to budu moct překonvertovat do čeho bude potřeba.

    Pokud by byla podpora pro tento typ exportu rovnou v nějakém pluginu zdarma, bylo by to super. Jen by měl umět exportovat i custom fields jako ič/dič a jelikož je má každý nalinkovaný na jiné jméno custom fieldu, vyplývá z toho i nutnost umožnit userovi specifikovat, jaké fieldy mají být exportované – nevím, jak je toto složité.

    S pozdravem,
    D.

    odpověď na téma: Generování XML faktur #29860

    Eubie
    Participant

    Dobrý den,

    ještě jsem se k tomu nedostal, ale aby to nezapadlo, připojuji dvě ukázková XML (v souboru .txt, .xml se nedovolí).

    Export by se měl provádět jednou měsíčně (třeba podle data objednávky, ale to je asi jedno, jejich parser si to pak setřídí jak potřebuje). Zřejmě by bylo nejlepší, kdyby šlo nějakým způsobem filtrovat, které faktury se tam exportovat mají a které ne.

    Zdravím,
    Daniel

    odpověď na téma: Generování XML faktur #29847

    Eubie
    Participant

    Díky za odpověď:)

    Mělo by se to importovat do účetnictví secteno.cz. Dle slov jejich salesu podporují “všechny formáty, které podporuje jejich systém ABRA Flexibee, hlavně soubor ISDOC”, mám i ukázkový XML soubor který ukazuje jeden z požadovaných formátů.

    Já jsem se nevyjádřil dost dobře – že jsem programátorsky zdatný jsem myslel v C# – mířil jsem tam, že pokud existuje export z WC do nějaké non-XML formy (xls, bin, cokoliv), tak bych to na XML jednoduše překonvertoval:)

    Super, zkusím asi ten Store Exporter, ten vypadá, že by měl umět exportovat Orders.

    Ještě jednou díky.
    Daniel

    odpověď na téma: CheckoutManager nezobrazuje všechny možnosti platby #29512

    Eubie
    Participant

    P.S. Z nějakého záhadného důvodu to začalo fungovat aniž bych cokoliv udělal … díky!

    odpověď na téma: Problémy při migraci na jiný hosting #25788

    Eubie
    Participant

    Děkuji Vám MOCKRÁT, už to běží!:)

    odpověď na téma: Bílá smrt – prosím o radu #23384

    Eubie
    Participant

    Mě právě taky ne:) Šablonu používá kamarádka theBlog (http://themeforest.net/item/the-blog-wordpress-theme/1520543) a aktualizace všeho má nastavené na automatiku, takže k nějakému updatu mohlo dojít. Automatický update wordpressu snad (doufám) nejde, ale nechám si poradit.

    Je to záhada.

    odpověď na téma: Bílá smrt – prosím o radu #23380

    Eubie
    Participant

    Dobrý den!

    Znovu Vám děkuji za pokračující podporu:) V mezidobí se WSOD objevila nejen na wp-adminu, ale i na stránce samotné (zhoršení stavu).

    Ano, Český hosting naštěstí dělá zálohy. Kamarádka se od jednoho najatého “WP Guru” dověděla, že nedělá a já jsem byl tak naivní, že jsem tomu uvěřil.

    Nahodil jsem tedy funkční zálohu z pátku. Obsah stránky samotné naskočil, wp-admin ovšem NE. Absolutně jsem nechápal. Proto jsem tedy šel do souboru functions.php zmíněného v mém předchozím příspěvku, změnil include na include_once a voila, vše běží. Zůstává mi rozum stát, jak, pokud toto byla příčina problému, mohl web fungovat předtím. A nebo pokud toto nebyla příčina problému, proč změna na include_once “opravila” web.

    S pozdravem,
    Daniel

    odpověď na téma: Bílá smrt – prosím o radu #23360

    Eubie
    Participant

    Dobrý den!

    Znovu díky. Log opakuje následující chybu:

    [26-May-2015 14:04:13 UTC] PHP Fatal error: Cannot redeclare comment_exists() (previously declared in /home/www/.../wp-admin/includes/comment.php:20) in /home/www/.../wp-admin/includes/comment.php on line 20

    Co jsem googloval, toto může znamenat to, že funkce comment_exist() je někde deklarovaná vícekrát (ale jelikož hláška ukazuje 2x na stejný řádek stejného souboru, asi to nebude tento případ) nebo že funkce je includovaná vícekrát. Prošel jsem všechny soubory, které includují “comment.php”, prohlédl je a všechny includují pomocí include_once/require_once, až na soubor wp-content\themes\theblog\functions.php, kde je inkluze pouze pomocí include. Může být problém v tom, že tento soubor má taky includovat pomocí include_once?

    Omlouvám se za zdlhouhavost mých dotazů, ale jsem doma v C++, nikoliv ve WP. Kamarádka se na mne obrátila zoufalá s prosbou o pomoc, tak jí to “nechci podělat”.

    S pozdravem,
    Daniel

    odpověď na téma: Bílá smrt – prosím o radu #23322

    Eubie
    Participant

    Děkuji moc za odpovědi.

    Používám Český hosting a dostupná paměť je 64M. Pokud změním na 128M, je ještě potřeba toto nastavovat i ve wp-config.php?

    Co se deaktivace pluginů týče, může se stát, že i přesto, že přejmenuji adresář plugins, budu mít bílou smrt stále přítomnou?

    Zdraví,
    Daniel

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (z celkem 10)

WordPress – novinky, návody a zajímavosti