Embie

Přehled odpovědí

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na téma: Nextgen + multisite #25821

    Embie
    Participant

    Tak odpovím sám, třeba to někomu pomůže.

    Nastavil jsem to jak píšu výše, nevím, zda je to potřeba. Pak jsem si všiml, že při přidávání fotek je tam mimo jiné pod ostatními možnostmi volba – VLOŽIT SLOŽKU – tam jednoduše povolíte, aby se zobrazila jiná složka s fotografiemi na uložišti aniž byste vytvářeli novou galerii :-)

    odpověď na téma: Multisite na wedosu #25707

    Embie
    Participant

    Já také, ale wordpress vypíše textový soubor, a řekne ti, že ho máš vložit do htacces a ukáže ti cestu k htacces na úrovni www, mě to funguje, až když jsem upravil htacces druhý (jeden je na úrovni www a druhý ve složce kde je nainstalován wordpress). Který jsi měnil ty?

    odpověď na téma: Multisite na wedosu #25702

    Embie
    Participant

    Tak si odpovím sám.
    Wordpress mi při instalaci multisite řekl, ať vygenerovaná pravidla aplikuji na htacces v úrovni složky www (wedos má strukturu www/domains/mojedomena.com), kde si wedos sám zakládá svůj htacces, nevím k čemu tam je, ale je tam. To jak jsem psal nefungovalo.
    Tak jsem vzal zmíněná pravidla a zkusil je nahrát do htacces, do kterého mi instalace WP neřekla ať ho měním, a to přímo v adresáři instalace. Zdá se, že to jde.
    Má někdo zkušenosti? Je to konečné řešení? Nebude to dělat problémy?

    odpověď na téma: Multisite na wedosu #25701

    Embie
    Participant

    Tak si odpovím sám.
    Wordpress mi při instalaci multisite řekl, at daná pravidla zkopíruju do htacces, který wedos zřídil ve složce www. Tam to, jak píšu výše nefungovalo. Tak jsem zkusil vygenerovaná pravidla aplikovat na htacces ve složce na úrovni, kde je wordpress nainstalován a zdá se, že to funguje. Má někdo zkušenosti? Je to tak správné a konečné řešení? Nebude to dělat nějakou neplechu?

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

WordPress – novinky, návody a zajímavosti