Multisite na wedosu

Štítky: , ,

Zvolené téma obsahuje celkem 8 odpovědí. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  swosh a poslední změna je stará 6 let, 9 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (z celkem 9)
  • Autor
    Příspěvky
  • #25700

    Embie
    Participant

    Ahoj,
    hostuju na wedosu a mám problém se spuštěním multisite se strukturou podadresářů. Instalaci multisite jsem zvládl, ale nedaří se mi úprava htaccesu. S pouhým zkopírováním vygenerovaného kódu při instalaci nešla vůbec nově vytvořená stránka/web načíst, když jsem tam dal zpět původní htacces, tak to načtu, ale bez grafiky a nedostanu se do administrace (Při snaze vstoupit do administrace hlásí:„Tato stránka obsahuje smyčku přesměrování
    ERR_TOO_MANY_REDIRECTS“)

    Neví někdo jak htacces upravit? Vůbec těm pravidlům nerozumím, psal jsem i na podporu, tam mi něco napsal, ale podle všeho z toho taky moc moudrej nebyl a hlavně mi to napsal pro pravidla subdomén, vůbec nevím jak pravidla aplikovat na podaresáře.

    web: http://www.embieracing.com
    podadresář, který chci rozběhnout http://www.embieracing.com/en

    #25701

    Embie
    Participant

    Tak si odpovím sám.
    Wordpress mi při instalaci multisite řekl, at daná pravidla zkopíruju do htacces, který wedos zřídil ve složce www. Tam to, jak píšu výše nefungovalo. Tak jsem zkusil vygenerovaná pravidla aplikovat na htacces ve složce na úrovni, kde je wordpress nainstalován a zdá se, že to funguje. Má někdo zkušenosti? Je to tak správné a konečné řešení? Nebude to dělat nějakou neplechu?

    #25702

    Embie
    Participant

    Tak si odpovím sám.
    Wordpress mi při instalaci multisite řekl, ať vygenerovaná pravidla aplikuji na htacces v úrovni složky www (wedos má strukturu www/domains/mojedomena.com), kde si wedos sám zakládá svůj htacces, nevím k čemu tam je, ale je tam. To jak jsem psal nefungovalo.
    Tak jsem vzal zmíněná pravidla a zkusil je nahrát do htacces, do kterého mi instalace WP neřekla ať ho měním, a to přímo v adresáři instalace. Zdá se, že to jde.
    Má někdo zkušenosti? Je to konečné řešení? Nebude to dělat problémy?

    #25703

    Michal Janata
    Participant
    Web

    Ahoj,

    já u Wedosu MultiSite mám a postupoval jsem podle návodu pro instalaci ZDE třeba a to v pohodě stačilo.

    #25707

    Embie
    Participant

    Já také, ale wordpress vypíše textový soubor, a řekne ti, že ho máš vložit do htacces a ukáže ti cestu k htacces na úrovni www, mě to funguje, až když jsem upravil htacces druhý (jeden je na úrovni www a druhý ve složce kde je nainstalován wordpress). Který jsi měnil ty?

    #25708

    Michal Janata
    Participant
    Web

    Ten na úrovni www jsem nechal originální přímo od Wedosu. Zkopírovat jsem si ho do složky toho multisite webu. A tam přidal to co wordpress vypsal. A funguje to.

    #32894

    swosh
    Participant

    Ahoj,

    Vaše rady mi pomohli. Mám MS v podadresářích. Chtěl jsem v subdoménách. To se nepovedlo. Našel jsem rady, zde…to bych ale musel znova instalovat WP. Nevím, zda to tedy funguje. Odkaz zde

    #32895

    Borec
    Participant
    Web

    Funguje :)

    #32896

    swosh
    Participant

    Ahoj, si to právě taky dal? Celou dobu mrtvo a teď hned dva :)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (z celkem 9)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti