dnitram

Přehled odpovědí

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na téma: Word press – chyba 501/505 #26118

    dnitram
    Participant

    Veškeré pluginy deaktivovány a odzkoušena funkčnost – stav stejný. Šablona Twenty Sixteen vyzkoušena. Nejprve nainstalována poté zaktualizován WP a následně šablona nasazena. Otestováno chyba se zobrazuje stále.

    Vytvořit novou stránku není problém. To projde normálně. Zkusil jsem vytvořit stránku s obsahem obrázku a to se zadařilo. Příspěvky tvořit a upravovat lze tam se chyba neobjeví. Chyba se objeví při úpravě určitých stránek. Mám třeba stránku pro uchazeče kde můžu měnit co chci včetně barvy písma a chyba se neobjeví. Další stránka třebas úřední dokumenty tu chybu hodí.

    odpověď na téma: Word press – chyba 501/505 #26099

    dnitram
    Participant

    Původně jsem si myslel, že to způsobuje ta změna barvy a to z důvodu, že se tato chyba projevila právě při této operaci. Pak jsem zjistil, že je chyba v tom když chci nějaký příspěvek či obsah stránky upravit. Bohužel se to neděje na každé stránce.
    Verze WP 4.3.1, hosting běží u soukromé firmy poweNET. Od února bych je chtěl přesunut na vlastní server.
    Přikládám dva soubory – na prvním(normal), je vše O.K. druhý ukazuje stav po smazání jednoho textu ( autorizace Zedník) a použití tlačítka Aktualizovat

    odpověď na téma: Word press – chyba 501/505 #26053

    dnitram
    Participant

    Prohlížeč používám IE11, dnes sem vyzkoušel i Mozillu a tam jsem zjistit že se tato chyba projevuje nejen při změn písma ale i když chci smazat nějaký text ve stránce. Ale bohužel se to neprojeví na každé stránce ale pouze na některých a v některých částech.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

WordPress – novinky, návody a zajímavosti