Word press – chyba 501/505

Zvolené téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  dnitram a poslední změna je stará 8 let, 3 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)
  • Autor
    Příspěvky
  • #26006

    dnitram
    Participant

    Zdravím,

    pokud změním barvu libovolného textu a dám aktualizovat stránku skončí to chybovým hlášení HTTP 501- není implementováno HTTP 505 – verze není podporována.

    Poradíte mi v čem je problém?

    Děkuji

    #26024

    admin
    Keymaster
    Web

    Jaký používáte prohlížeč? Jediné, co jsem dohledal, je problém u Internet Exploreru. Jinak jsem se s touto chybou ještě nikdy nesetkal…

    #26053

    dnitram
    Participant

    Prohlížeč používám IE11, dnes sem vyzkoušel i Mozillu a tam jsem zjistit že se tato chyba projevuje nejen při změn písma ale i když chci smazat nějaký text ve stránce. Ale bohužel se to neprojeví na každé stránce ale pouze na některých a v některých částech.

    #26092

    admin
    Keymaster
    Web

    @dnitram: Takže se to objevuje když chcete ve vizuálním editoru u stránky (či příspěvku) něco upravit a kliknete na tlačítko “Aktualizovat”? Jakou máte verzi WordPressu? Jaký používáte hosting? Nebyl by nějaký screenshot popisované chyby? Nějak si to pořád neumím přesně představit…

    #26099

    dnitram
    Participant

    Původně jsem si myslel, že to způsobuje ta změna barvy a to z důvodu, že se tato chyba projevila právě při této operaci. Pak jsem zjistil, že je chyba v tom když chci nějaký příspěvek či obsah stránky upravit. Bohužel se to neděje na každé stránce.
    Verze WP 4.3.1, hosting běží u soukromé firmy poweNET. Od února bych je chtěl přesunut na vlastní server.
    Přikládám dva soubory – na prvním(normal), je vše O.K. druhý ukazuje stav po smazání jednoho textu ( autorizace Zedník) a použití tlačítka Aktualizovat

    #26106

    admin
    Keymaster
    Web

    Zkusil bych ještě deaktivovat všechny pluginy a nasadit na zkoušku výchozí šablonu Twenty Sixteen. Podle screenshotu používáte např. NextGEN Gallery, což je občas dost problematický plugin.

    Problém se objevuje pouze u stránek nebo i příspěvků? A když zkusíte publikovat nějakou novou stránku s jednoduchým textem, tak se to podaří?

    #26118

    dnitram
    Participant

    Veškeré pluginy deaktivovány a odzkoušena funkčnost – stav stejný. Šablona Twenty Sixteen vyzkoušena. Nejprve nainstalována poté zaktualizován WP a následně šablona nasazena. Otestováno chyba se zobrazuje stále.

    Vytvořit novou stránku není problém. To projde normálně. Zkusil jsem vytvořit stránku s obsahem obrázku a to se zadařilo. Příspěvky tvořit a upravovat lze tam se chyba neobjeví. Chyba se objeví při úpravě určitých stránek. Mám třeba stránku pro uchazeče kde můžu měnit co chci včetně barvy písma a chyba se neobjeví. Další stránka třebas úřední dokumenty tu chybu hodí.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti