BMAJTZ

Přehled odpovědí

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na téma: Nefunkční tlačítko – Insert into page #16202

    BMAJTZ
    Participant

    Vypadá to, že máš pravdu. Zkoušel jsem Chrome na jiném počítači a vše jede jak má, takže problém je v mém prohlížeči a nikoli ve WordPressu. Každopádně díky za rady a řešení příště budu obezřetnější.

    odpověď na téma: Nefunkční tlačítko – Insert into page #16199

    BMAJTZ
    Participant

    Chrome mam úplně očištěn od jakýchkoli pluginu (právě, že jsem už z toho vyléčen, často to dělá bordel a ne jenom ve WordPressu). Vkládání nefunguje ani pro jednotlivé obrázky ani pro soubory a ani pro vytvoření galerie. Nastavení zarovnání jsem zkoušel doprava a na střed a link to byl na Media File a Custom URL, ani jedno nefungovalo. Teď jsem navíc zkoušel přidat obrázek do galerie kterou jsem vytvořil pomocí Opery, to taky nefungovalo.

    odpověď na téma: Nefunkční tlačítko – Insert into page #16197

    BMAJTZ
    Participant

    Tak nakonec to bylo tím prohlížečem, Chrome 28.0.1500.95 to nějak nedával v Opeře 15.0 už to najednou funguje jak má. Osobně mám radši Operu ale právě kvůli těmto chybám to dělám v Chromu, mno nic zase jsem se poučil. Každopádně děkuji za snahu a pomoc, vše je VYŘEŠENO.

    odpověď na téma: Nefunkční tlačítko – Insert into page #16195

    BMAJTZ
    Participant

    To už jsem taky zkoušel a ani jedna z možností nefunguje. Stále to do příspěvku nevloží žádný kod. Jinak se ale zda, že ta aplikace funguje ok, když přes to vyskakovací okno nahrávám soubory z počítače do medií tak to funguje ok, ale ten odkaz to do stránky prostě nevloží.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

WordPress – novinky, návody a zajímavosti