Nefunkční tlačítko – Insert into page

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Nefunkční tlačítko – Insert into page

Zvolené téma obsahuje celkem 9 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  BMAJTZ a poslední změna je stará 10 let, 8 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (z celkem 10)
  • Autor
    Příspěvky
  • #3568

    BMAJTZ
    Participant

    Zdravím, mám problém s vkládáním nových pobrázků do nových stránek. mám verzo WordPress 3.6. Když dám na nové stránce přidat soubory vyskočí na mě nabídka s obrázky a soubory. Zde si chci buď vytvořit galerii a nebo vybrat jeden soubor a vložit ho na stránky. Když však stisknu tlačítko Insert into page okno se pouze zavře ale v editoru se nic nezobrazí a když stránku poblikuji tak taky ne. Nevloží se zde žádný kód. Už jsem zkoušel downgradovat na verzi wordpressu 3.5.2 a 3.5 a probblém přetrvává. Při downgradu na 3.3.2 najednou vše gunguje, ale bohužel nejde zakládat galerie. Už jsem zkoušel i přes FTp kompletně vše vymazat, kromě wp-content a wp-config.php, ale ani tak nic nefunguje. Stahoval jsem verze jak z oficiálních stránek tak stránek s českou mutací.

    #16194

    admin
    Keymaster
    Web

    1) Aktualizujte na nejnovější verzi WordPressu 3.6.

    2) Zkuste deaktivovat všechny pluginy.

    3) Zkuste nasadit výchozí šablonu Twenty Thirteen.

    Po každém kroku vždy zkontrolujte, zda vkládání obrázků funguje.

    #16195

    BMAJTZ
    Participant

    To už jsem taky zkoušel a ani jedna z možností nefunguje. Stále to do příspěvku nevloží žádný kod. Jinak se ale zda, že ta aplikace funguje ok, když přes to vyskakovací okno nahrávám soubory z počítače do medií tak to funguje ok, ale ten odkaz to do stránky prostě nevloží.

    #16196

    admin
    Keymaster
    Web

    Pokud to nefunguje ani v “očištěné” verzi, tak to je dost podivné. Zkoušel jste jiný prohlížeč? Jaký používáte hosting? Nic dalšího mě zatím bohužel nenapadá… Můžete zkusit poslat přihlašovací údaje (administrátor WordPressu a FTP) na email pavelevap@separatista.net, zkusíme se na to časem podívat…

    #16197

    BMAJTZ
    Participant

    Tak nakonec to bylo tím prohlížečem, Chrome 28.0.1500.95 to nějak nedával v Opeře 15.0 už to najednou funguje jak má. Osobně mám radši Operu ale právě kvůli těmto chybám to dělám v Chromu, mno nic zase jsem se poučil. Každopádně děkuji za snahu a pomoc, vše je VYŘEŠENO.

    #16198

    admin
    Keymaster
    Web

    To je dost podivné a nepovažoval bych to za vyřešené. Zkoušel jsem to také v posledním Chrome a vše bez problémů funguje. Nepoužíváte třeba nějaký plugin pro Chrome? Co přesně do stránky vkládáte? Obrázek nebo vytvořenou galerii? S jakým nastavením (zarovnání, URL odkazu)?

    #16199

    BMAJTZ
    Participant

    Chrome mam úplně očištěn od jakýchkoli pluginu (právě, že jsem už z toho vyléčen, často to dělá bordel a ne jenom ve WordPressu). Vkládání nefunguje ani pro jednotlivé obrázky ani pro soubory a ani pro vytvoření galerie. Nastavení zarovnání jsem zkoušel doprava a na střed a link to byl na Media File a Custom URL, ani jedno nefungovalo. Teď jsem navíc zkoušel přidat obrázek do galerie kterou jsem vytvořil pomocí Opery, to taky nefungovalo.

    #16200

    admin
    Keymaster
    Web

    Zajímavé, zkuste poslat přihlašovací údaje, vyzkouším to také na svém Chrome. Moc se mi to totiž nezdá, nevěřím, že by to v tomto prohlížeči obecně nefungovalo…

    #16201

    Lukenzi
    Participant

    Vyčištění cache by nepomohlo? Chrome si možná drží v cache nějaký script, který způsobuje ono vložení multimedii do editoru. Po aktualizaci ale tento “starý” script nefunguje tak jak má, proto také nefunguje ono vkládání. Zkusil bych jen pročistit cache a mělo by to fungovat (to je taky důvod proč to v jiném prohlížeči jde).

    #16202

    BMAJTZ
    Participant

    Vypadá to, že máš pravdu. Zkoušel jsem Chrome na jiném počítači a vše jede jak má, takže problém je v mém prohlížeči a nikoli ve WordPressu. Každopádně díky za rady a řešení příště budu obezřetnější.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (z celkem 10)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti