Baratheon

Přehled odpovědí

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (z celkem 9)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na téma: CSV Import na WordPress #20502

    Baratheon
    Participant

    Děkuji Podo. Konečně se našel někdo kdo napsal přesně k tématu a to, co jsem potřeboval. A ne, že si mám někoho najmout apod. Už to jde bylo to v tom, že tam chybělo post_status. A jak sis na to vzpomenul tak jsem to zkusil znovu a jede to.

    Hezký víkend!

    odpověď na téma: CSV Import na WordPress #20495

    Baratheon
    Participant

    Ahoj, díky za info. Udělal jsem tedy dva sloupce jak jsi napsal a přiřadil patřičné kategorie podle Tebe, ale nepustilo mě to a napsalo to toto:

    http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=6141174617913

    Co s tím? (když tak návod/postup jak na to)

    odpověď na téma: Hromadné přidávání článků/příspěvků #20458

    Baratheon
    Participant

    Dobrý den,
    mám problém s importem csv do WordPressu. Je to určitě mojí neznalostí. Protože jsem to zkoušel na více svých webů a každý má jiný webhosting.

    Vytvořil jsem si csv soubor v Excelu. Buňka A1 je “Company name”, buňka A2 “Firma 1”, buňka A3 “Firma 2” a tak dále…

    Nainstaloval jsem si CSV Importer na svoje WP, ale nejde mi to nahrát. Normálně z PC vyberu ten soubor CSV a dám ho nahrát. A pak mi to napíše, že 10 položek bylo přeskočeno a 0 jich bylo nahráno. Zkoušel jsem i podle různých návodů i na Youtube apod. Ale nevím co s tím…

    Díky za odpovědi

    odpověď na téma: Hromadné přidávání článků/příspěvků #20413

    Baratheon
    Participant

    Dobře mám to v CSV formátu.

    Co dále? Děkuji.

    odpověď na téma: Hromadné přidávání článků/příspěvků #20410

    Baratheon
    Participant

    Ne nemám to v csv a nevím ani jak se to do toho dá nahrát. Je někde návod, nebo může mi někdo napsat postup. A případný postup kdybych to měl v csv.

    Díky

    odpověď na téma: Hromadné přidávání článků/příspěvků #20407

    Baratheon
    Participant

    Divejte důvod proč to potřebuji je to, že mám seznam 5000 dodavatelů. A potřebuji, aby když na webu do vyhledávání napsal “Firm” tak aby mu to vyhodilo výsledky např. “Firma A”, “Firma B” …

    Zkrátka, aby mu to vyhodilo všechny příspěvky, které v nadpise obsahují toto spojení. Vím, že když těch 5000 výrobců hodím do jednoho z příspěvků a pak to dám hledat tak mi to vyhodí ten článek ve kterém se nachází ten seznam dodavatelů. Což je neefektivní.

    Potřebuji vytvořit 5000 příspěvku a nadpis příspěvku bude jméno dodavatele, aby ten kdo hledá dodavatele a nezná jeho celé jméno mohl napsat třeba jen první tři písmenka a web mu vyhodil všechny dodavatele, které to obsahuji.

    Snad mě chápete a poradíte jak to uskutečnit. Nemusí to být přímo tou cestou, kterou jsem popsal, ale něco na podobný princip. Hlavně ať to není jeden příspěvek kde bude napráskáno všech 5000 výrobců a zákazník by to hledal pomocí ctrl+f.

    Díky za pomoc!

    odpověď na téma: Hromadné přidávání článků/příspěvků #20405

    Baratheon
    Participant

    Příspěvky mám normálně ve svém PC ve Wordu. Jaké mám tedy možnosti prosím?

    odpověď na téma: Vyhledávání ve WordPressu #20069

    Baratheon
    Participant

    Ano vím, že to funguje tak, že to najde klíčové slovo v každém příspěvky a vyběhnou příspěvky, které hledaný text obsahují.

    Potřeboval bych něco spíše jako databázi dodavatelů. Kam mohu umístit 5000 výrobců. Třeba jednu záložku (příspěvek) kde bude umístěn seznam těch 5000 dodavatelů a bude tam rovnou v tom příspěvku vyhledávání, které bude hledat pouze v těch 5000 dodavatelích a po zadání jména výrobce v tom příspěvky vyběhne seznam těch výrobců, kteří budou obsahovat hledaný text. Snad mě chápete..

    odpověď na téma: Vyhledávání ve WordPressu #20067

    Baratheon
    Participant

    No mě je v podstatě jedno jak to bude fungovat, ale by to fungovalo. Vzhledem k tomu, že jde o seznam 5000 firem tak asi založit 5000 příspěvků.

    Jde o to, že když mám třeba 10 firem které se např. budou jmenovat “Firma A”, “Firma B”, “Firma C” a tak dále.. Aby mi po zadání do vyhledávání vyběhli všechny, které obsahují např hledaný výraz “Firm”

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (z celkem 9)

WordPress – novinky, návody a zajímavosti