alkala

Přehled odpovědí

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na téma: nesprávné přiřazení do rubriky #34279

    alkala
    Participant

    Dobrý den, nevím, jestli jsem tu správně se svým dotazem, ale protože jsem v rámci WP zcela nová a instalované bezpečnostní pluginy mi hlásí nejrůznější problémy s mými teprve pár týdnů předanými stránkami, chci se zeptat, jestli by mi s tím někdo za úplatu nepomohl – sama si s tím moc nevím rady. Mám zálohy i na ftp + pořizují backup na vzdálené úložiště, nedaří se mi ale soubory ze zálohy na hostingu přes ftp zkopírovat. Poslední hlášení pluginu Worddefence security, který jsem si teď nainstalovala navíc k původnímu iThemes security, bylo o změně DNS adresy. iThemes zase upozorňuje mimo velmi četné pokusy o přihlášení a 2x změnu souborů taky na nesprávná oprávnění. Zkrátka bych to vše potřebovala dát dohromady a nějak rozumně nastavit, ať se v tom nadále vyznám. Taky bych potřebovala opravit chybu, o které píšu v předchozích příspěvcích. Děkuji za nabídky.

    odpověď na téma: nesprávné přiřazení do rubriky #34273

    alkala
    Participant

    Dobrý den,
    ne nic víc tam není, taky to nechápu.

    Taky mi přišlo hlášení Daily security digest z pluginu iSecurity, je tam 9 stránek chybového hlášení 404 + změněné soubory, nejprve vše ze dvou adres, z Minneapolis a z Ruska, na posledních 2 stránkách výpisu už je spousta různých adres z celého světa. Na prvních stránkách se pokoušeli přihlašovat pod mým jménem lenkam, pak tam jméno už schází. Co s tím? Nemůže to divné chování být i důsledkem toho? Mám ale pevné heslo, moc nevím, jak mohli měnit ty soubory…

    odpověď na téma: nesprávné přiřazení do rubriky #34270

    alkala
    Participant

    Jinak stránky jsou na pár prokliknutí hezké.
    Jirka

    A děkuji :-)
    Lenka

    odpověď na téma: nesprávné přiřazení do rubriky #34268

    alkala
    Participant

    Tak jsem našla menu Category, pod tím je napsáno Články, to je asi správně? Nebo mám hledat ještě něco jiného?

    Posílám náhled…

    odpověď na téma: nesprávné přiřazení do rubriky #34264

    alkala
    Participant

    Udělala jsem dva snímky obrazovky, horní a dolní část posledního příspěvku Máme nový web. Je to problém všech příspěvků, které by měly být pouze v rubrice Blog – zobrazují se tedy i v Článcích. Adresa stránek je http://www.swedenborg.cz.
    Děkuji!

    odpověď na téma: nesprávné přiřazení do rubriky #34262

    alkala
    Participant

    Mezi pluginy mám WPBakery Page Builder, tak asi používali toto. Nic jako category post tam ale nikde nevidím… ani kódy :-(

    odpověď na téma: nesprávné přiřazení do rubriky #34259

    alkala
    Participant

    Dobrý den,
    právě že to mám správně zaškrtnuto. Mám u příspěvku zaškrtnutou rubriku blog, rubrika články zašrtnutá není, a přesto se to tam zobrazuje….

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)

WordPress – novinky, návody a zajímavosti