nesprávné přiřazení do rubriky

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem nesprávné přiřazení do rubriky

Zvolené téma obsahuje celkem 12 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  alkala a poslední změna je stará 6 let, 4 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 1. až 13. (z celkem 13)
  • Autor
    Příspěvky
  • #34232

    alkala
    Participant

    Dobrý den, asi před týdnem mi agentura doručila stránky ve WP, učím se jej používat, je to pro mě zcela nové. Agentura bohužel nekomunikuje a není ochotná opravit své chyby, takže to musím řešit takto. Mimo jiné jde o to, že mám vytvořené 2 rubriky, blog a články. Jednotlivé příspěvky jsou správně určené do jedné z těchto dvou rubrik. Přesto, když si otevřu stránku články, nacházejí se tam příspěvky z obou kategorií, z blogu i z článků. (V článcích jsou navíc podkategorie, a tam už je to správně. Blog je taky v pořádku.) Potřebuji tedy, aby se ve článcích zobrazovaly pouze články. Poradí mi někdo, čím by to mohlo být, a jak to spravit? Děkuji.

    #34246

    nimeth
    Participant

    Dobrý den,

    jednoduché řešení by mělo být v sekci příspěvků zakliknout do které z rubrik patří. U každého nového příspěvku na pravé straně máte zaklikávací políčka do které z rubrik bude příspěvek patřit.

    #34259

    alkala
    Participant

    Dobrý den,
    právě že to mám správně zaškrtnuto. Mám u příspěvku zaškrtnutou rubriku blog, rubrika články zašrtnutá není, a přesto se to tam zobrazuje….

    #34261

    nimeth
    Participant

    Výborně:)

    tak, teď bude hodně záležet, jak vám to agentura programovala – najeďte na stránky kde vám to dělá problém. Pokud máte štěstí a agentura používala pagebuilder (nebo něco podobného), tak tam budete mít několik řádků a v nich sloupce s jednotlivými pluginy. Najděte tam něco co bude “category post” nebo tak něco (podle použitého pluginu) – bude to odpovídat rozložení stránky. Klikněte na edit a tam zvolte správnou kategorii (rubriku).

    Pokud tam vidíte jen kupu kódu (a není možné přepnout do “page builder” nebo “page editor”), tak zkuste dát hledat (ctr+f) a hledat category…mělo by na vás vyskočit něco jako “categorypost=neconeco” tak místo toho něco něco napište název té vaší rubriky.

    #34262

    alkala
    Participant

    Mezi pluginy mám WPBakery Page Builder, tak asi používali toto. Nic jako category post tam ale nikde nevidím… ani kódy :-(

    #34263

    nimeth
    Participant

    A můžete teda zkusit vyfotit stránku? (Prtsc a pak ctrl+v do nějakého obrázkového editoru). Najeďte na stránky, tu stránku kde se to zobrazuje špatně a vyfoťte:)

    #34264

    alkala
    Participant

    Udělala jsem dva snímky obrazovky, horní a dolní část posledního příspěvku Máme nový web. Je to problém všech příspěvků, které by měly být pouze v rubrice Blog – zobrazují se tedy i v Článcích. Adresa stránek je http://www.swedenborg.cz.
    Děkuji!

    #34267

    nimeth
    Participant

    Tak, už se blížíme:). To co jste poslala jsou snímky v záložce příspěvky. To o čem jsem psal dříve najdete v záložce “stránky” v levém menu.

    Takže stránky, tam najděte podstránku články. Tam zkuste najít (jak jsem psal dříve) category posts a tam v nastavení zvolit jen správnou rubriku.

    Jinak stránky jsou na pár prokliknutí hezké.
    Jirka

    #34268

    alkala
    Participant

    Tak jsem našla menu Category, pod tím je napsáno Články, to je asi správně? Nebo mám hledat ještě něco jiného?

    Posílám náhled…

    #34270

    alkala
    Participant

    Jinak stránky jsou na pár prokliknutí hezké.
    Jirka

    A děkuji :-)
    Lenka

    #34272

    nimeth
    Participant

    Teda, tak to je zvláštní…takhle to vypadá v pořádku. Pokud tam krom toho sober post grid nic není, tak by to mělo fungovat.

    #34273

    alkala
    Participant

    Dobrý den,
    ne nic víc tam není, taky to nechápu.

    Taky mi přišlo hlášení Daily security digest z pluginu iSecurity, je tam 9 stránek chybového hlášení 404 + změněné soubory, nejprve vše ze dvou adres, z Minneapolis a z Ruska, na posledních 2 stránkách výpisu už je spousta různých adres z celého světa. Na prvních stránkách se pokoušeli přihlašovat pod mým jménem lenkam, pak tam jméno už schází. Co s tím? Nemůže to divné chování být i důsledkem toho? Mám ale pevné heslo, moc nevím, jak mohli měnit ty soubory…

    #34279

    alkala
    Participant

    Dobrý den, nevím, jestli jsem tu správně se svým dotazem, ale protože jsem v rámci WP zcela nová a instalované bezpečnostní pluginy mi hlásí nejrůznější problémy s mými teprve pár týdnů předanými stránkami, chci se zeptat, jestli by mi s tím někdo za úplatu nepomohl – sama si s tím moc nevím rady. Mám zálohy i na ftp + pořizují backup na vzdálené úložiště, nedaří se mi ale soubory ze zálohy na hostingu přes ftp zkopírovat. Poslední hlášení pluginu Worddefence security, který jsem si teď nainstalovala navíc k původnímu iThemes security, bylo o změně DNS adresy. iThemes zase upozorňuje mimo velmi četné pokusy o přihlášení a 2x změnu souborů taky na nesprávná oprávnění. Zkrátka bych to vše potřebovala dát dohromady a nějak rozumně nastavit, ať se v tom nadále vyznám. Taky bych potřebovala opravit chybu, o které píšu v předchozích příspěvcích. Děkuji za nabídky.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 1. až 13. (z celkem 13)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti