Ztráta položek v menu a znemožnění vkládání nových

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Ztráta položek v menu a znemožnění vkládání nových

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 7 let, 6 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #28733

    Frankenstein
    Participant

    Dobrý den,

    na našem webu se potýkáme s novým problémem, a to ztrátou položek v menu a umístění nových. V primárním i sekundárním jsme měli cca 6-8 položek. Jeden z našich uživatelů nás upozornil na zmizení jedné (“O nás”), nejen jako položka v menu ale i článek, který v ní byl. po opětovném nahrání a aktualizaci menu, zmizeli jiné položky ale příspěvky co pod ně patří zůstaly. U sekundárního menu zmizely všechny položky až na dvě. Ale v současné chvíli nemůžeme žádné položky v Vzhled/Menu přidat. Tyto problémy jsme až doposud neměli.

    Jediná změna, která se teď udála, bylo převedení pod placený hosting Endora.

    Prosím o pomoc s tímto problémem.

    #28753

    admin
    Keymaster
    Web

    Ufff, nějak nevím, jak si to mám konkrétně představit, podobný problém jsem ještě neviděl :-) Co máte na mysli převedením pod placený hosting Endora? Předtím byl web někde jinde? Nemohlo by to třeba souviset i s nějakou aktualizací? Zkoušeli jste deaktivovat všechny pluginy a nasadit na zkoušku základní šablonu Twenty Sixteen? Pokud se to stále objevuje, tak prosím pošlete přístupy, zkusím se na to podívat, už jen proto, že jsem to ještě nikdy neviděl :-)

    #28775

    Frankenstein
    Participant

    Tak jsme zkusily co navrhujete, deaktivace pluginů – beze změn. Šablonu 20.16 nemáme k dispozici. pokud si pamatuji tak poslední je u nás 20.14. Takže si nevíme rady. Na mail jsem Vám poslala krátké shrnutí problému, plus pár info… (a samozřejmě taky login)
    Modlím se aby jste na něco přišel… :-(

    #28804

    admin
    Keymaster
    Web

    Už se to tady delší dobu neobjevilo, tak jsem na to skoro zapomněl :-) Máme na to i speciální štítek, kde najdete podobné problémy.

    Ještě než ale začnete řešit nastavení serveru u hostingu, tak zkuste nejdříve aktualizovat celý WordPress, protože používáte starou verzi 4.0.12, zatímco nově dostupná je už verze 4.6. Důležité je tam ale hlavně to, že měl být problém s ukládáním menu (i ztracenými položkami při ukládání) vyřešen už ve verzi 4.5. Po aktualizaci na nejnovější verzi by tedy už mělo být vše v pořádku… A pokud nebude, tak dejte vědět a zkusíme zjistit, o který ze známých technických problémů konkrétně půjde…

    #28806

    Frankenstein
    Participant

    Omlouvám se za postupné dodávání informací o problému.
    Aktualizace na 4.6 byla úspěšně provedena a nyní se zdá být vše v pořádku. Budeme to i nadále bedlivě sledovat a případně se na Vás znovu obrátíme.

    Velmi vám děkujeme za pomoc. :-)

    #28808

    admin
    Keymaster
    Web

    Perfektní, takže to bylo ve verzi 4.5 asi opravdu opraveno pro většinu webů. Už jsem se s touto chybou dlouho nesetkal, tak jsem na to skoro zapomněl :-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti