Zobrazení text

Štítky: ,

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 10 let.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #18522

    Etienne
    Participant

    Zdravíčko, mám problém, na webu http://www.4geeks.cz se při načítání nezobrazí text, tedy mě na mém počítači se zobrazí správně, jak v exploreru, tak v mozi, tak v opere, i na pár dalších PC, nicméně kamarád, když načte tenhle web nevidí text, lépe řečeno text tam je, ale není vidět, zobrazí se až po za zoomování stránky nebo od zoomování, celkem mě to deprimuje, má čistou instalaci windows i opery a stejně, kdyby opravdu šlo jen o jeho pc je mi to jedno, ale takhle pokud by to viděla polovina uživatelů, tak je to špatně, jinak nekompatibilnost se staršíma prohlížečema budu řešit pluginem s nabídkou aktualizace prohlížeče, nevíte někdo s čím by mohl být problém? zkouším google a nic ani v angličtině, je tam psáno jen cosi o chrome, který má nějaký problém, ale ne o opeře

    #18545

    admin
    Keymaster
    Web

    Takže problém je pouze s prohlížečem Opera? Zkoušel jsem Chrome a IE11 a žádný problém jsem nezaznamenal. To je vlastní šablona nebo ji někdo dělal na zakázku? Každopádně pokud jde pouze o Operu, tak by to nemusel být žádný velký problém, používají ji necelá 2 % uživatelů.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti