Zásilkovna bez pluginu

Zvolené téma obsahuje celkem 14 odpovědí. Do diskuze (6 účastníků) se naposledy zapojil uživatel  stefka a poslední změna je stará 3 roky, 1 měsíc.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (z celkem 15)
  • Autor
    Příspěvky
  • #37852

    aktebalka
    Participant

    Ahoj, dělám jednoproduktový eshop a potřebuju tam dostat pobočky Zásilkovny, když zákazník vybere tenhle typ dopravy. Vím, že na webu Zásilkovny si můžu zkopírovat html kód, ale prosimvás, já prostě nevím, kam ho vložit :-) Píšou, že to mám přidat do eshopu před konec tagu </body>… ale KAM??? :) díky … jo a eshop dělám přes woocommerce.

    #37861

    admin
    Keymaster
    Web

    Bohužel to není tak jednoduché, sice si tam můžete jednoduše zkopírovat kód, ale to zařídí pouze zobrazení poboček. Neřeší to jejich uložení s objednávkou a odeslání administrátorovi. Zásilkovna by ale měla být během velmi krátké doby součástí pluginu České služby (už se to testuje).

    #37867

    admin
    Keymaster
    Web

    Základní funkčnost Zásilkovny (výběr a ukládání poboček) se stala součástí pluginu České služby, nejnovější testovací verzi 0.6-alpha můžete stáhnout přímo zde.

    #37985

    Dragan
    Participant

    Zdravím,

    plugin na mém webu nejede správně. Nefunguje doprava zdarma – zobrazuje se pouze dopravní metoda Zásilkovna a dále dropdown s výběrem z-pointů také nefunguje. Zřejmě nějaká chyba ve skriptu.
    Je možné u Vás poptat opravu?

    Díky

    #37986

    admin
    Keymaster
    Web

    :-( Možná nějaký konflikt… Je možné to někde vidět, kde bych to mohl vyzkoušet a podívat se na nastavení (kontakt)?

    #38003

    admin
    Keymaster
    Web

    Tak nakonec šlo o trochu jiné problémy s nastavením dopravy zdarma, samotná Zásilkovna funguje bez problémů. A plugin české služby dostal nové funkce pro nastavení cenových intervalů pro jednotlivé způsoby dopravy, možnost zadávání cen s DPH (WooCommerce umí pro dopravu pouze ceny bez DPH) a možnost zobrazení textu pro dopravu zdarma (WooCommerce nezobrazuje nic). Podrobnosti naleznou zájemci zde.

    @dragan: Díky za testování :-)

    #38273

    magic
    Participant

    Dobrý den, ukládá se prosím někde ID zasilkovny do databáze ? Našel jsem uloženy jenom název pobočky ale ne její ID. Děkuji moc za radu.

    #38320

    admin
    Keymaster
    Web

    @magic: Zatím se nikde neukládá, protože se s ním dále nepracuje. Jakmile bude zveřejněna verze, která automaticky odesílá objednávky do Zásilkovny, tak se tam ukládat bude, protože to bude propojené, nyní je to pouze informace pro eshop, na kterou pobočku to mají odeslat.

    #38327

    magic
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #39074

    stefka
    Participant

    Mám instalovaný plugin české služby 0,6 alpha, ale možnost zásilkovny se mi tam přesto vůbec nezobrazuje, jen uloženka a dpd parcel shop, takže používám stále plugin od pana Surého, jenže ten se již neaktualizuje a začíná dělat v nové verzi WP potíže. Kde v české služby tu zásilkovnu najdu?
    Děkuji

    #39075

    admin
    Keymaster
    Web

    @stefka: V menu WooCommerce – Nastavení – České služby – Doprava musíte nejdříve použití Zásilkovny aktivovat.

    #39078

    stefka
    Participant

    To bych ráda, ale nikde tam tu možnost nevidím :)
    Ještě mě napadlo, odinstalovat a znovu nainstalovat české služby, ale mám obavy zda si to bude pamatovat data a nastavení…

    #39103

    n3s4
    Participant

    Zkuste ručně přejít na URL na vašem webu:
    /wp-admin/admin.php?page=wc-settings&tab=ceske-sluzby&section=doprava

    #39153

    stefka
    Participant

    Díky moc, u 2 webů to šlo, což je super, ale bohužel u 2 webů to nešlo vůbec.
    Nějaká další super rada, která by dořešila ty zbývající 2 weby? :)

    #39173

    stefka
    Participant

    Tak jsem nakonec na ty 2 weby, kde ten link nefungoval, nahrála přes ftp jednotlivé složky plug-in znovu a obnovila, sice se to nezobrazovalo ani po obnovení, ale pomocí toho linku, co jste tu vložil, už to šlo zobrazit a nastavit. Je to super. Díky moc za pomoc :)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (z celkem 15)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti