WordPress nezobrazuje nic… ? co s tím??

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem WordPress nezobrazuje nic… ? co s tím??

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  JKovac a poslední změna je stará 7 let, 3 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #31152

    cristela
    Participant

    Dobrý den,

    asi bude má otázka znít trochu komicky, ale jsem laik a krátce popíšu svůj problém – koupil jsem si šablonu a našel webmastera, který mi ji předělal do CZ a podle mých představ – žádal jsem před tím než začel aby výsledek byl takový, aby konečná verze webu byla v přívětivém prostředí pro laika (představa je jednoduchá: měnit texty a obrázky, vzhled nikoliv..) řekl mi že je vše připravené – stránky jsou aktivní u wedosu, jsou pěkné, ALE jakmile se přihlásím do WP tak můžu editovat pouze NOVINKY a nic ostatního – řekl jsem mu že tam v administraci nic nevidím a on, že je vše ok??!! podle mě to ok není a nevím co mu na to mám říct? nevím v čem ty stránky vytvářel nebo programoval ale jsem z toho už zoufalý.. stránky jsou http://www.cristela.cz

    můžete mi prosím s tímto poradit??

    děkuji marek

    #31158

    JKovac
    Participant

    Dobrý den,

    podle mě nemáte administrátorská práva. Zkuste se ho na to zeptat. Pokud s ním nebude řeč. @admin zde má návod ZMĚNA HESLA VE WORDPRESSU kde zhruba ve střední části popisuje jak na nový administrátorský přístup.

    #31231

    cristela
    Participant

    zjiš’toval jsem si to a jsme administrátoři – nemohl by být problém v tom, že on přepracoval šablonu v nějakém editoru (programátorském prostředí) tedy že šablonu nevypracoval ve WP, protože WP se nasazoval až když šablona byla nasazená na webhostingu – a my ji chtěli mít v nějakém editorském prostředí? tedy poté nasadil/nahrál šablonu do WP, ale tady umíme editovat pouze sekci novinky – když si otevřu třeba kontakty nebo o nás tak tam vidím pouze prázdné okno – všechny fotky co jsou na webu vidím normálně v mediích ale texty a uspořádání jednotlivých statických stránek sice vidím jako nadpisy tedy podsekce, ale jak jsem již zmínil – obsah tam není…

    díky marek

    #31233

    JKovac
    Participant

    Aha. Myslel jsem, že v administraci nemáte možnost instalovat pluginy, dělat nastavení WP, upravovat vzhled WP. To by znamenalo, že opravdu nemáte administrátorská práva.

    Jak to popisujete dále, tak to opravdu vypadá, že upravil jen část šablony. Stránky jako kontakty a o nás nechal původní, nebo vložil části kódů z původních stránek přímo do php souborů WP.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti