WordPress a více redaktorů

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  neteyescz a poslední změna je stará 11 let, 9 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1836

    Libor-Matejka
    Participant
    Web

    Zdravím,

    potřebuju udělat web, kde by bylo více redaktorů s různými právy. Hledám na to nějaký nejlepší plugin, aby mohli například přispívat příspěvky jen do určitých kategorií a upravovat jen určité stránky?

    A dále ještě jeden plugin, který by měl u těch redaktorů rozšířit pole o možnost napsání svého životopisu a dalších případně funkcí jako telefon, obrázek atd.

    Moc děkuji za pomocné reakce.

    #12158

    neteyescz
    Participant

    Dobrý den,

    já pouze v rychlosti doporučím plugin User Role Editor, který se mi v editaci uživatelských práv velmi osvědčil. Je to asi nejlepší plugin v tomto oboru.

    Ohledně životopisu vás odkážu na jeden perfektní návod v angličtině. Taky přidávali životopis.

    S přáním hezkého dne,

    Neteyescz

    #12159

    Libor-Matejka
    Participant
    Web

    Díky, vyzkoušel jsem ten návod. Tohle přidá o autorovi jen pod článek, potřeboval bych plugin, který v administraci v profilu uživatele přidá více položek, přidá možnost nahrání obrázku, přidá políčka na telefon a další editovatelný …

    Potom když uživatel klikne na autora, tak se mu zobrazí celý jeho profil, bio, fotka, email, telefon, atd…

    #12160

    togur
    Participant
    Web

    Zkus se podívat na http://wordpress.org/extend/plugins/author-bio-widget/ nebo http://wordpress.org/extend/plugins/just-another-author-widget/

    Využívají ale jen std informací v uživatelském profilu. Pokud by jsi chtěl speciality, asi se nevyhneš programování. Zvaž zda je nutné ony položky mít samostatně v polích, nebo jestli je nestačí vložit do textu uživatelského profilu.

    #12161

    neteyescz
    Participant

    Togur to celkem shrnul a má pravdu. Buď se člověk prostě “vejde” do možností pluginů, nebo musí nažhavit klávesnici a něco si naprogramovat.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti