Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna je stará 12 let.
-
Dnes večer patrně oficiálně vyjde WordPress 3.5. Pokud je mi známo, tak můžete také očekávat článek na hlavním webu, kde se dozvíte o aktuálních novinkách a české verzi.
P.S. Myslím, že to s češtinou pro WordPress 3.5 vypadá dobře a brzy se dočkáme…
karelantoninmachacek: A všechno funguje? :-)
Přehled novinek WordPressu 3.5 je zde. Osobně odhaduju, že česká verze vyjde během několika dní…
Ještě před pár dny se mi špatně zobrazovali ty úžasné ikonky (které jsou ale většině naprosto k ničemu), tak to už asi opravili. Místo ikonek jsem viděl jen nějaké barevné něco :)
Ale ta správa souborů je luxusní docela, pěkně spolupracuje s NextGen Gallery. Hned jsem to musel otestovat tak jsem zkusil nahrát něco přes 1 Giga fotek najednou a bez problémů. Práce s obrázky mi příjde určitě jednoduší a celkový design taky není k zahození. Docela i přemýšlím, že budu WP používat pro správu svých fotek na lokále :)
Taky mám pocit, že byl nějak upraven TinyMCE editor. Nemyslím tím jen nějakou aktualizaci, ale nějaký větší zásah, protože se mi teď nějak lépe píše a i ten výsledek vypadá podobně jako v editoru (myslím odřádkování atd…).
Lukenzi: Ano, TinyMCE je asi trochu méně restriktivní, protože se během posledních dvou dnů objevil nějaký problém s nekompatibilitou HTML4 a HTML5. Doporučuji prohlédnout příslušné problémy (1 a 2), vývojáři se zapotili :-)
Myslím, že se teď bude objevovat ve fóru spousta dotazů na problémy s novou verzí, zejména půjde o neaktualizované pluginy.
Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.
WordPress – novinky, návody a zajímavosti