Woocommerce – údaje o produktu

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Woocommerce – údaje o produktu

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 7 let, 7 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #28935

    bulvajs
    Participant

    Zdravím Vás, provozuju eshop na WP s Woocommerce a zřejmě po updatu na nejnovější verzi, se mi vůbec nechtějí zobrazit údaje o produktu, jako ceny, eány, vlastnosti atd… záložky tam mám, ale nejdou vůbec rozkliknout. Odzkoušeno na Chrome, firefox, IE, opera – nejde nikde. Zkusil jsem i na hostingu dát vyšší PHP (5.5) a prostě nic. Odzkoušeno jak u nového produktu, tak i u stávajících, kde je vše vyplněno. Nevíte někdo co s tím? Případně mám zkusit downgrade na nižší verzi woocommerce? Ale zase abych nepřišel o veškeré nastavení, historie objednávek atd???

    Prosím o pomoc. Díky moc.

    #28936

    admin
    Keymaster
    Web

    Patrně máte zastaralou verzi šablony, která není kompatibilní s nejnovější verzí WooCommerce. Jakou používáte šablonu? Zkoušel jste deaktivovat všechny pluginy, zda tam není nějaký konflikt?

    #28937

    bulvajs
    Participant

    s šablonou to nebude mít nic společného. Nevidím to v administraci :-/

    #28939

    admin
    Keymaster
    Web

    @bulvajs: Tomu nerozumím… Jak víte, že to nemá nic společného? A co nevidíte v administraci?

    #28940

    bulvajs
    Participant

    šablona přeci nemá nic společného s administrací! Nemohu nic vyplňovat v administraci v sekci údaje o produktu. tudíž tam vidím záložky Sklad, Doručení, provázané produkty atd….a když to rozkliknu, žádné pole se mi neukáží

    #28941

    admin
    Keymaster
    Web

    To byste se divil, co může všechno způsobit šablona :-) Stačí když načítá nějaký Javascript nebo něco doplňuje v administraci a hned je o zábavu postaráno. Proto jsem se ptal, jakou používáte… Sice jsem si nevšiml, že jde o administraci, takže tam jsou nejdříve podezřelé asi pluginy, ale další na řadě je hned šablona.

    Doporučil bych tedy postupně deaktivovat všechny pluginy a sledovat, zda problém nezmizí. Pokud nenajdete viníka, tak zkuste ještě nasadit výchozí šablonu Twenty Sixteen a opět to zkontrolujte. Až pokud to nebude fungovat ani bez pluginů a se základní šablonou, tak můžeme začít řešit, zda není problém s hostingem, novou verzí WooCommerce, databází nebo třeba někde jinde…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti