woocommerce – reinstalace, když korektně nefunguje

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) woocommerce – reinstalace, když korektně nefunguje

Štítky: ,

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 8 let, 12 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #23062

    vychodilt
    Participant

    co dělat, když se mi neobjevoval detail produktu. Udělal jsem reinstalaci Woocommerce, vytvoril stranky Cart, Checkout, My account, Shop… u prvnich tri dopsal na stranku [woocommerce_xxx], vse by melo korektne fungovat, ale kdyz jdu do detailu produktu, tak se tam nezobrazi moznost koupit (dat do kosiku), jsou tam pouze detailni informace o produktu bez moznosti objednavani…
    Diky moc za radu

    #23068

    admin
    Keymaster
    Web

    Není to nějaký problém s používanou šablonou? Zkoušel jste aktivovat výchozí šablonu Twenty Fifteen a deaktivovat všechny pluginy?

    #23070

    vychodilt
    Participant

    Puvodne to bylo tak, ze se mi prestal zobrazovat detail produktu (mozna diky češtině v woocommerce), rozhasila se tam url adresa, – misto url nazevwebu.cz/product/nazev-produktu, byl v url “product” s “k” – tedy “produkt”
    po prvotnim smazani wooocommerce pluginy a smazani www stranek (Cart, Checkout, My account, Shop) jsem cekal, ze se vytvori stranky pri znovuinstalaci samy. To mne prekvapilo a tak jsem je vytvoril rucne a na stranky Cart, Checkout, My account jsem dopsal text [woocommerce_cart], [woocommerce_checkout], [woocommerce_my_account].
    To i presto nepomahalo. Tak znovu ale predtim jsem smazal vsechny jine pluginy, cestinu do Woocommerce…

    no a vysledek – do detailu se dostanu ale neni tam objednavani do kosiku atd … jen poznamky k produktu

    s tim prechodem na zakladni Theme wordpressu mam strach. Ted pouzivam jako Theme zakoupeny “Enfold”, na kterem je uz web vybudovany, spousta prace, a nerad bych o to prisel….
    kdyz se prepnu do zakladniho tematu a pak zpet tak by to melo byt bez ztraty dat a mohlo by to pomoci?
    diky moc za info

    #23077

    admin
    Keymaster
    Web

    Aktivací výchozí šablony Twenty Fifteen způsobíte určitě méně problémů než různým mazáním stránek, lokalizace, atd. Raději si pro jistotu udělejte zálohu databáze, ale nemělo by se nic stát, WordPress si pamatuje nastavení každé aktivované šablony odděleně…

    Nevím, jestli rozumím celému postupu, ale používáte nejnovější verzi šablony Enfold? V url adrese je patrně v lokalizované verzi “produkt”, to by neměl být problém. Máte v menu WooCommerce – Nastavení – Produkty – záložka Display – nastavenou Shop Page?

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti