Web www.zpravy-pro-neslysici.cz a zabere 1GB RAM paměti? Proc???

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Web www.zpravy-pro-neslysici.cz a zabere 1GB RAM paměti? Proc???

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 11 let, 2 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2673

    haveja
    Participant
    Web

    Web http://www.zpravy-pro-neslysici.cz

    a zabere 1GB RAM paměti? použiju internet explorer nebo firefox, opera a v task manageru/spravce úloh mi ukazuje že zabírá 500MB až 1GB ram. Proc??? spatna struktura?

    mam wordpress 3.5.1.

    vzhled debut

    #14143

    haveja
    Participant
    Web

    nikdo nevi?

    #14144

    Bigdrobek
    Participant
    Web

    zkus instalovat plugin http://wordpress.org/extend/plugins/wp-system-health/ a podívej se na detaily

    #14145

    haveja
    Participant
    Web

    uz mam, ale nevim co se mam podívat přesně? na vypisu nevidiím nejak překočeny, nebo neco takoveho…

    #14146

    admin
    Keymaster
    Web

    haveja: Máte na mysli standardní paměť RAM? Používám Chrome a mám otevřeno cca 20 záložek. Když otevřu zmiňovaný web, tak se využití paměti opravdu navýší o cca 200 MB. Když otevřu nějaký jiný web, tak je navýšení paměti nepatrné. Takže něco špatně tam určitě bude…

    Nejpravděpodobnější problémy:

    1) Používáte šablonu Debut 3.3.5, která je už velmi zastaralá (nejnovější je verze 4.2.1). Došlo tam k mnoha aktualizacím a úpravám (také u slideru, viz druhý bod), takže bych rozhodně doporučil aktualizaci. Pokud jste šablonu zakoupil, tak k ní máte bezplatné aktualizace. Pokud ji nemáte zakoupenou, tak nás kontaktujte, protože licenci vlastníme a můžeme poskytnout aktuální verzi (+ lokalizaci) za výhodných podmínek.

    2) Vypadá to, že ve slideru načítáte obrovské množství příspěvků s obrázky a videi. Zkuste ho omezit např. na 5 příspěvků a vyzkoušet, zda se to nezlepší. Případně můžete zkusit slider zcela vypnout, pokud je to možné. Také na samotné hlavní stránce je zobrazeno mnoho příspěvků, možná by stálo za to, zmenšit jejich počet.

    3) Zkuste pro jistotu deaktivovat všechny pluginy, případně nasadit výchozí šablonu Twenty Twelve a podívat se, zda se náročnost na paměť přece jen trochu nezlepšila.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti