Vypisování příspěvků WP mimo WP

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Čeština pro WordPress Vypisování příspěvků WP mimo WP

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  LuCaCZ a poslední změna je stará 10 let, 12 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #3364

    symeon
    Participant
    Web

    Dobrý večer všem,

    řeším zajímavý problém. Rád bych, aby se příspěvky WP, které mám v databázi, daly zobrazovat i jinde. Samozřejmě to umím jaksi taksi neuměle, že je prostě natvrdo vypíšu z databáze. Jenže množství WP pluginů si do těla textu ukládá vlastní kódy. Nejenže to neumím jinak, než všechny tyhle kódy pak nahrazovat mezerami nebo “”, potřeboval bych spíš opak – aby se na místě kódu NextGen Galerie zobrazila fotogalerie a tak… Vím, že se asi ptám jako hrozivý amatér, ale dá se vytáhnout odněkud kód, dle kterého WP vypisuje příspěvek/stránku? Pokud ano, odkud? Nebo: existuje na to nějaký plugin? Hledám už dlouho, ale zdá se mi, že ne. Díky za jakoukoliv reakci.

    #15639

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    Nevím jestli to bude přesně to, ale pokud zkopírujete všechny soubory na jiný server (hlavně wp-config.php a celý adresář wp-content/), můžete zobrazovat vše, co máte v původním wordpressu, ale není to příliš praktické řešení. Pokud chcete něco naturálnějšího, asi bude lepší napsat si na to vlastní kód (jak říkáte “natvrdo”).

    Druhá ale asi taktéž nedostačující možnost je použít výpis z RSS

    #15640

    symeon
    Participant
    Web

    Hm, díky. Jde o subdomény hlavní domény, kde je WP. A ne, WP Subdomains použít nejdou. Nefungují, nepodporuje to hosting. Prostě ty subdomény jsou nezávislé na WP, jen čerpají z jeho databáze, není tedy třeba nic nikam přenášet. No jo, co se dá dělat. Budu si dál psát svoje amatérské kódy. I tak díky moc za radu.

    #15641

    LuCaCZ
    Participant

    //edit: pardon vedle

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti