Výpadek wordpress.org

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  flashrad a poslední změna je stará 5 let.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #36705

    pjindras
    Participant

    Zdravím, má teď WordPress.org nějaký výpadek?

    mám tento problém:

    Objevila se neočekávaná chyba. Patrně došlo k nějakému výpadku na straně WordPress.org nebo to může souviset s aktuálně používaným hostingem. Pokud bude nadále docházet k podobným problémům, zkuste prosím kontaktovat oficiální fórum podpory (anglicky).

    #37232

    kub1x
    Participant

    Zdravím, mám ten samý problém. Vytvořil jsem čerstvou prázdnou instalaci WP a dostávám tuto chybu. Rád bych věděl, jestli je chyba na mojí straně, nebo na straně WP API. Jak ověřím, že WP API funguje? Jak mohu dál chybu ladit a odstranit její příčiny?

    Zároveň s touhle chybovou hláškou dostávám následující chybu na Dashboardu (viz screen). Když jsem si do debug.log vypsal obsah $raw_response dotazu na WP API pro vypsání pluginů, i šablon, byla tam vždy taky právě tato chyba:

    Chyba RSS: WP HTTP Error: stream_socket_client(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known stream_socket_client(): unable to connect to ssl://wordpress.org:443 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known)

    Zkoušel jsem ping api.wordpress.com, vrací v pohodě.

    Nerozumím, proč má adresa toho spojení ssl:// prefix. Můžu toto spojení nějak otestovat z konzole pomocí wget, curl, nebo jiného nástroje?

    #37236

    flashrad
    Participant

    Dobrý večer, to je určitě problém serveru (stará verze openssl nebo něco takového)?

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti