Vyhledávač nenalézá mé stránky

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Vyhledávač nenalézá mé stránky

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Azifaral a poslední změna je stará 6 let, 11 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #32676

    kristyna
    Participant

    Dobrý den.

    Založila jsem internetové stránky http://www.biatlonlitvinov.cz. Bohužel je ale žádný vyhledávač není schopen najít. Dostupnost pro vyhledávače je přitom povolena (není zaškrtnuto políčko se zákazem prohledávání a indexování).
    Netušíte v čem by mohl být problém?

    Děkuji

    #32677

    Azifaral
    Participant
    Web

    Dobrý den,

    na toto téma už tady bylo hodně popsáno, např. zde a asi nejvíce zde, více na toto téma už asi napsat jen tak nejde, pak už pouze knihy :D. Když jsem se díval, tak ten web je velmi čerstvý, doména je registrována 30. 3., takže předpokládám, že stránky budou existovat pár dnů. Nebo se mýlím?

    #32678

    kristyna
    Participant

    Děkuji za pomoc, zkusím se tím nějak prokousat.
    Stránky již existují delší dobu a google je nevidí, ani když do vyhledávače zadám přesný název stránek, tj. http://www.biatlonlitvinov.cz.

    #32679

    Azifaral
    Participant
    Web

    Ano, to já se díval, obecně to vyzkoušíte jednoduše a to zadáním do vyhledávače site:www.biatlonlitvinov.cz a google vám vypíše všechny stránky, které má zaindexovány. Takže máte svoje stránky v Google Search Console? To je totiž základ jak ten Google “pošťouchnout”, aby začal indexovat. On to začne dělat i sám, ale nějakou chvíli mu to bude trvat než se k vám ten robot dostane. Zde také vložíte Sitemap soubor. Totéž dělejte v Seznamu a to zde. A proveďte na Seznamu kontrolu stránek, kde když se podíváte tak vám to nahlásí minimálně problém se Sitemap, respektive ten Sitemap přidejte do robots.txt.

    Zbytek už opravdu vyčtete na předchozích uvedených odkazech.

    btw. taková drobnost. Na stránkách máte sice e-mailové adresy, ale ani jedna z nich není funkční.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti