Vkládání image do postu

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  sjiamnocna a poslední změna je stará 8 let, 6 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #25090

    Azifaral
    Participant
    Web

    Toto není ani tak zásadní problém, jako dotaz :) Když vkládám více obrázků do příspěvku tak mám drobný problém ve chvíli kdy bych ty obrázky potřeboval mít v daném pořadí. Prostě mám v té knihovně medií ty obrázky v daném pořadí a ve stejném pořadí bych je chtěl mít i v tom příspěvku. Když si je ale označím a dám vložit, tak skoro vždy se různě popřehazují. Vetšinou to nevadí, ale když např. vkládám nějaký postup, kde je to od “A do Z” tak už to vadí. Vím, že to mohu udělat po jednom, ale to je takové neelegantní :D Tak jenom jestli nevíte někdo o nějakém fíglu :)

    #25091

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    1) Mám takový dojem, že to jde buďto “neelegantně,” jak jsi to nazval (po jednom), anebo to jde galerií (která seřadit jde – zobrazuje náhledy).

    2) Možná trochu zábavnějším řešením je vložit ty obrázky najednou a pak je myší “popřetahovat” na správné místo, ale taky s tím bude práce.

    3) Pokud má někdo znalosti o tom, jak toto udělat, směle se o ně podělte :)

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti