Úpravy obsahu příspěvků / stránek v externím editoru

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Úpravy obsahu příspěvků / stránek v externím editoru

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 9 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #19688

    vaschem
    Participant

    Zdravím všechny,

    rád bych se zeptal, jak byste řešili to, když byste potřebovali upravovat obsah příspěvků a nebo stránek v externím editoru?

    Řekněme, že potřebuji mít příspěvky a stránky s trochu bohatším formátováním, na které nestačí vizuální editor, a že mi není úplně příjemné pracovat s kódem v interním WordPress editoru (i když mám nainstalovaný plugin pro zvýraznění syntaxe). Líbilo by se mi, kdybych mohl stránky psát např. v Dreamweaveru, který je mnohem komfortnější. Přičemž samozřejmě nepřipadá v úvahu copy/paste kódu při každé úpravě obsahu.

    Dává moje představa smysl?

    Napadá vás nějaké dobré řešení?

    Děkuji všem předem za vaše podněty :)

    #19707

    admin
    Keymaster
    Web

    Pokud vím, tak pro Dreamweaver existují nějaká rozšíření, ale určená spíše pro tvorbu a úpravy šablon. A pokud tomu rozumím, tak tam chcete spíše pouze tvořit statické HTML stránky, které chcete publikovat v podobě stránek/příspěvků?

    Obecně ale externí editory existují (na bázi XML-RPC) a dokonce je možné publikovat třeba přímo z Wordu (což je už docela pokročilý editor) nebo Windows Live Writeru…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti