upload fotek primo z webu

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Práce a zakázky upload fotek primo z webu

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 12 let, 8 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1149

    karel2011
    Participant

    zdravim, pripravuji web, ktery bude postaven na vytvareni zaznamu uzivateli primo v prostredi webu, kde budou moc nahrat text, az 5 fotek a umistit lokalitu, odkud jsou fotky do google mapy. nesetkal jste se nekdo z nejakym pluginem pro wordpress, ktery by tot nejak elegantne resil? melo by to principielne vypadat jako na techto strankach http://www.zapomenutapraha.cz/srv/www/content/db/cs/zapomenuta-mista/ dekuji za rady a nazory. pripadne nabidnete cenu

    #9139

    admin
    Keymaster
    Web

    Existují sice nějaké pluginy, např. Inline Upload, ale podle výše uvedeného odkazu předpokládám, že potřebujete spíše něco komplexnějšího. Pokud tomu dobře rozumím, tak budete mít nějaké příspěvky/stránky a uživatelé je budou moci upravovat? Nebo jenom nahrávat obrázky (v tomto případě by plugin možná stačil)? Pro zadávání příspěvků samotnými uživateli existuje zase plugin uCan Post, ale také neumí všechno. A nejhorší situace ale asi bude v případě, kdy budete chtít nechat uživatele zadávat GPS souřadnice, případně rovnou umístit přesný bod klikáním na mapě.

    Nejde tedy o nic jednoduchého, ale spíše bych doporučil nějaké vlastní řešení, ke kterému můžete využít framework Pods CMS. Formuláře (a tedy zadávání příspěvků přímo z webu pak dobře umí např. placený plugin Gravity Forms). Zkuste ale raději blíže popsat, jak to celé bude konkrétně fungovat, můžeme vám v případě zájmu připravit i cenovou nabídku (v tomto případě se prosím ozvěte přímo na email pavelevap@separatista.net).

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti